Büdös a macskáim szája, teendő?
Orvoshoz lenne érdemes vinni ha gyanakszol. Lehet emésztési probléma, vesebaj, rossz fogak, ínygyulldás... sokmindenre utalhat.
Bennti vagy kinnti macska? Hány éves? Nálatok született vagy felnőttként került oda?
A ragadozók szája az emberéhez mérten büdös, de van egy szint ami már nem egészséges.
A jó táp egy dolog, minden márka mást tesz bele, lehet, hogy a te cicád épp ezt nem bírja. Nem minden az ár...
A rossz fogat az állatorvos kiszedi.
Léteznek antibakteriális és fogtisztító jutalomfalatok amik segíthetnek tünetileg orvosolni a problémát.
A vese és emésztési baj viszont komoly lehet, szóval nézesd meg őket.
az egyik 10 hónapos a másik 8 hetes. A nagy 4 hetesen került hozzám, de egészséges, mert látta állatorvos, legutóbb egy hete, a kicsi is azóta van nálam- holnap lesz egy hete, de mivel őt az állatorvostól hoztam el, ők adták örökbe, így meg is vizsgálták, és ő is egészséges.
Szóval büdös a szájuk, de más bajuk nincs- kaka is rendben, állatorvos is azt mondta minden ok...stb.
Csak kicsit kellemetlen szagú vagy kibírhatatlan?
Ha beleszagolsz csak akkor érzed vagy amúgy is?
Száraz vagy konzerv a táp? Nem lehet hogy megromlott a napon?
Akkor érzem, ha rámásít :) Nekem nagyon büdös, de extra jó a szaglásom, szóval én már öklendezem olyan szagoktól, amire más azt mondja, kicsit büdös.
Száraz, konzervet csak úgy adok nekik, h azonnal megegyék úh nem romolhatott meg. AMúgy a kicsié büdösebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!