Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Büdös a macskáim szája, teendő?

Büdös a macskáim szája, teendő?

Figyelt kérdés
Jó minőségű tápot kapnak- acana- nem tudom, lehet ezzel valamit csinálni, pl valami szájtisztító nadi, v bármi, v ez csak így van és kész? Mert ha ez normális, akkor nem baj, ha büdös, de ha ossz dolog, akkor szeretném megszüntetni!
2011. aug. 1. 01:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kerestem, de nem találtam, hol veszed és mi a neve?
2011. aug. 1. 17:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Állateledel boltban keresd. Nagy tégelyben tárolják, darabra lehet venni kb 10-50 ft ért, mint az édességboltban a nyalókákat és rágókat.

Többnyire csont vagy pici fogkefe formája van, de az eladó biztos tud segíteni, vagy rendelni neked....

2011. aug. 1. 18:11
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. aug. 1. 18:14
 14/18 anonim ***** válasza:

Nincs mit.

Kieg: mindenképp mondd hogy cicának lesz. A kutyák foga erősebb, többet bír mint egy macskáé...

2011. aug. 1. 18:17
 15/18 anonim ***** válasza:
A cicáknak van "szájszaguk", ez természetes, mindegyiknek egyforma -,-
2011. aug. 1. 20:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Én Fressnapfban veszem, régebben smaltkiss volt a neve. Szájformájú, és zacsiban van :-)
2011. aug. 1. 20:37
 17/18 potyike ***** válasza:
az egészséges macsek szája nem büdös.Ha mégis,akkor valami baj van,pl.fogkő,fogíny gyulladás,vagy sorvadás,de lehet egyéb oka is.Azonnal el kell vinni a cicát állatorvosi klinikára.Mindenre van megoldás és gyógyulás.
2011. nov. 12. 17:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Rendszeresen járunk orvoshoz kivizsgálásra, állítólag semmi bajuk
2011. nov. 14. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!