Meddig elhet egy szaraz FIP-es cica?
Figyelt kérdés
Legyszi ne az irjatok, hogy nem tudjatok es vigyem el orvoshoz, mert o tobbet tud mondani .. ezzel en is tisztaban vagyok es azzal is, hogy azonnal elaltatna, mivel ez halalos betegseg (bar, minden orvos mast mond ). Amig latom, hogy nem szenved, addig apolgatom, mert meg eszik, hizeleg, csak kicsit vacakul nez ki szegenyem, de meg nem erzem elerkezettnek az idot az altatasra. Ez a betegseg 5 hete tart a 3 es fel eves cicamnal. Ha valaki talalkozott hasonlo esettel vagy olvasott rola, az legyen szives ossza meg velem! Koszonom!2009. júl. 17. 12:41
11/15 anonim válasza:
Sziasztok! Azóta eltelt még 4 év, de tudna valaki segíteni? A cicám tegnap lett diagnosztizálva FIP-pel, az orvos teljesen lemondott róla, nem adott gyógyszert sem, amivel a tüneteit enyhíthetném, ismer valaki esetleg olyan szert, amivel jobbulást lehet elérni?
12/15 anonim válasza:
Sziasztok! 3 hete lett diagnosztizálva nedves fip-el a cicám, másfél éves kandúr. Hatalmas hasa volt, de evett, ivott, játszott. Rivalta próbát végzett a doki, tele volt fehérjével a folyadék, amit a hasából levett. Először csak vízhajtót kapott, aztán 5 nap múlva elkezdtük a Prednisolont. 5 nap alatt teljesen lement a hasa, még annál is többet játszott, láthatóan nagyon jó kedvű volt. Most viszont tegnap kezdett gyanús lenni, mintha nőne a hasa megint, ma még nagyobbnak látom, de nem tudom eldönteni, hogy ez kaja vagy folyadék. Valaki volt már hasonló helyzetben? A doki azt mondta akkor menjünk vissza, ha nyirokcsomói megduzzadnak, hasmenés van, vagy rosszabbodik az állapota. Szívesen fogadnék tapasztalatokat, nem olvastam még olyat, hogy teljesen eltűnik a hasa aztán visszatellik.
13/15 anonim válasza:
Utolsó, eltelt két év. Mi lett a cicával? Nekem most van ilyen haskitelős állapotban a két és fél éves kandúrkám. 5 napja még semmi baja nem volt. Teljesen kivagyok, már annyit bőgtem :(
14/15 anonim válasza:
Az előző vagyok. 18-án meghalt a cicám. Irtóra kivagyok :( Nem hiszem el, hogy erre a szar fipre még nem találtak fdl valamit, és a korábban létező oltást is kivonták a forgalomból. Hát kapja már ösdze magát a tudóstársafalom! Hány cica haljon még meg?
15/15 anonim válasza:
Sajnos ezt csinálják a gyógyszerkutatók, nagyon szomorú. :( A miénk kb. 2 hónapig volt beteg, ebből a vége, az utolsó 2 hét volt a legszörnyűbb. A mai napig sírva emlékszem vissza rá, hogy szegény mennyit szenvedett, és mennyire igazságtalan ez az egész. Fogalmam sincs, az amerikaiak miért vonták vissza a már bevált gyógyszert, több sikertörténetről is olvastam, akikenn tesztelték a szert, az utolsó előtti pillanatban mégis visszavonták az egészet. Sajnos a gyógyszerkutatók sem jobbak egy fikarcnyival sem, mint pl a politikusok. Nem a jószándék és a segítő szándék hajtja őket, hanem csakis a pénz. :( Emberekkel is ezt csinálják, emberi betegségekre való szerekkel is folyton csak szórakoznak. Nagyon elkeserítő. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!