Az gond ha a macskám csak száraz kaját eszik?
neked jó ha csak műzlit meg ilyen előre gyártott kaját eszel?
Nem!
Nekünk olyan egészségesek a macskáink hogycsak na. De azért mert főzeléktől kezdve konzerven át mndent de mindent megesznek, és persze mellette egeret is fognak. Szerintem ne csak száraz kajával etesd.
Itt sok dologról írnak a macska táplálásával kapcsolatban. A száraztáp jó pénzspórolás, és időtakarékosság szempontjából, én is használom, de kell mellé hús is vagy te készíted, vagy konzerv. A konzervnél figyelj arra, hogy hány % hús van benne.A DMes jónak mondható 50% van benne, az aldis Shahban 60%.
A tenyésztőnk és az állatorvosunk szerint viszont jó, ha csak száraz tápot kap, persze itt prémium tápról van szó... A konzerves 12%-os hústartalmú vackokra semmi szüksége. A házikoszt pedig a fűszerek miatt nem tesz jót.
Én azt javaslom, hogy legközelebb mész az állatorvosodhoz, kérd ki a véleményét, beszéljétek át a dolgot.
Köszönöm a normális válaszokat!
Nem az a helyzet hogy pénzt vagy időt akarok spórolni hanem egyszerűen nem hajlandó a konzerveket megenni.
17 éves most és azt szeretném hogy minél tovább éljen ezrt kérdeztem mert mondjuk hogyha mindenképpen ennie kell vagy különben hamarabb elpusztul akkor megpróbálkozok valamivel/mindennel.
Ja és még egy kérdés: Lehet hogy a kora miatt már nem tudja visszahúzni a körmét vagy ilyen nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!