Darling száraz macska eledelről mi a véleményetek? és a kitekat konzerv macskaeledelről?
ezeket inkább ne add a macskádnak mert rossz minőségűek
inkább ilyen tápot pl.:pro-plan macskatáp,vagy iams konzerv,cat chow táp,
Szia! A darling a legrosszabb szerintem, legalábbis nekem nagyon nem jött be!! Szegeden van fressnapf- nem kizárt h a tescon belül, ezt nem tudom :/ Onnan ajánlom a fit and fun, multifit, cat chow száraztápokat, amik olcsóbbak (fit and fun 5kg 1600, multifit 5kg 2400, cat chow 1.5kg 1500)
Konzervből szintén a multifitet ajánlom, az 800g 330HUF, és vannak még prémium konzerveik (60% hús) amik 500ft körül vannak. Ezek sokkal jobbak mint amiket írtál, és árban ugyan ott vannak.
Szerintem meg a hiperszuper extra kaják sem olyan hiper szuper extrák mint gondoljátok. Én Kitekattal etettem meg Whiskassal éveken keresztül, most tértem át a Multifitre mert olcsóbb, és soha semmi baja nem volt a cicáimnak. Érdekes. Se egy nátha se semmi... És szépek és aktívak és egészségesek.
Én azt nem bírom elvíselni mikor az emberek azt hiszik hogy a full luxus termékeket kell vásárolni meg mindent megadni az állatnak. Hm...az enyémek nem hajlandók csilivili játékokkal játszani csak papírgalacsinnal meg vékony kis spárgával. Nincsenek elkényeztetve? Valahogy így mondanám :) És így a jó, mert nem követelnek meg dolgokat.
A válasz megírásának időpontja: 08-24 13:38
Látom a prémium minőségű tápok gyártóinak sikerült elérniük, hogy teljes mértékben azonosultál a termékükkel.
Gratulálok! ;D
"A holisztikus állatorvosok megállapították, hogy, ha egy macskát nyers hússal etetnek, eltűnnek az olyan krónikus degeneratív betegségek mint a: macska-leukémia, szívproblémák, daganatos megbetegedések, vagy a meddőség."
szóld le a másik embert, és mutass rossz példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!