Ti mit tennétek, ha teljesen biztosak lennétek benne, hogy a szomszédotok ölte meg a macskátokat, de nincs rá konkrét bizonyítékotok?
A szomszédokat figyelmeztesd, hogy milyen emberek laknak ott! Én két napig üvöltve sírtam, amikor megmérgezték az szomszédok a cicámat, visszhangzott az egész környék, mert annyira fájt (még most is:((( ), így az egész környék hallotta, hogy mi történt és kik tették, megvan róluk a véleménye. Tényleg ne hagyd szó nélkül és meséld el a többi környéken lakó embernek. Én örülök neki, hogy egy gonosz, kegyetlen macskagyilkos családnak lettek elkönyvelve és nem csak a mi családunk tud a gyilkosságról, hanem más szomszédok is.
Remélem érvényesül a karma és sok fájdalom és betegség fog érni minden ilyen gyilkost és a családtagjaikat is, nem érdekel, hogy gonoszság ezt kívánni, én őszintén ezt kívánom a te cicád és az én cicám gyilkosainak is!
Jaj nagyon sajnálom !!!
egyébként ha van anyagi értéke is a cicának jelentsd fel
Bizonyíték nélkül nincs értelme a feljelentésnek. Arra se számíts, hogy a rendőrség fog bizonyítékot gyűjteni, nem fognak foglalkozni vele.
Ha mégis teszel feljelentést, akkor feltétlenül ismeretlen tettes ellen tedd, különben hamis vádért még téged fognak meghurcolni. Természetesen a feljelentésben add meg azokat a körülményeket, amelyek a szomszédra utalnak, de ne őt vádold, még azt se mondd, hogy őt gyanúsítod. De szerintem reménytelen a dolog.
Tudom, rosszul esik olvasni, de csak akkor lenne esélyed, ha tudnál tanúkat hozni arra, hogy látták, ahogy megölték a cicádat. Esetleg érdeklődj a többi szomszédnál, lehet, hogy valaki látta. Az is lehet, hogy látta, csak azt nem tudta, hogy a te cicád volt az, de ha leírod nekli, milyen volt a cicád, akkor emlékezni fog rá.
Ahogy már írták, ne az ő állatain állj bosszút, azok nem tehetnek róla, milyen gazdájuk van.
Hátha én valóban sziámi törzskönyves fajtamacskát veszek, akkor azt már bent tartom.
Egyébként semmit sem tehetsz. Szétkürtölöd mindenkinek, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!