Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért múlhatott ki a kiscicám?

Miért múlhatott ki a kiscicám?

Figyelt kérdés

Volt két kiscicám kb.5 hetesek,jól szopiztak.Az egyik ma pár óra leforgása alatt kimúlt.Kinti cicák voltak.Semmi előjelét nem mutatta,hogy baja van,szeretett szopizni és már a tejet is lefetyelte amibe picike kenyérdarabkákat morzsoltam.Mikor kimentem az egyik már nem mozgott a,a másik meg nem tud lábra álni,könnyes a szeme és bágyadt.

Amelyik kimúlt ,utánna megtapogattam a hasát és kemény hosszúkás görcsöket vettem neki észre.

Amelyik még él annak meg olyan mintha menne a hasa,az anyja nyalogassa.

Lehet ,hogy túl ették magukat?Nem szabadott volna kenyeres tejet adnom nekik?

2012. jún. 18. 22:24
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

Második éjszakát is átvészelte,anyja állandóan mellette van.Szokott szopizni,tehát étvágya is van neki.Már ügyesebben járkál anyja után,követi,de még mindíg dőlöngél kicsit,mintha szédülne.

Soha nem látom kakilni a kicsit,már a hasát is maszíroztam .A meghalt cica olyan volt mint aki fel van pukkadva,kemény görcsök voltak a hasában.

De én is vírusos francra gondolok,nem bélcsavarodásra ,érdekes a két cila egyszerre lett beteg.

Szerintem nem ettek a kenyérből,mint írtam előzőleg,mindíg a tálka alján maradt a kenyér.

Majd még írok.

Köszi mindenki hozzászólását!!

2012. jún. 20. 13:32
 32/54 anonim ***** válasza:

azért dűlöngél mert most tanul még úgymond járni, sztem nincs köze a betegséghez.

kaki meg azért nincs mert az anyja felissza, ő tisztogatja, majd ha nem csak inni fog, hanem enni is, akkor már lesz neki rendesen. Amúgy egy kis parizert adhatsz neki kis darabokban, lassan el kell kezdeni ennie, ha már 5 hetes múlt.

2012. jún. 20. 14:36
 33/54 A kérdező kommentje:
Már a betegség előtt rendesen ment,majdnem szaladt,tehát ez bizt a betegségtől van.
2012. jún. 20. 15:53
 34/54 anonim ***** válasza:
Úgy lett beteg, hogy a haldokló testvérét simogattad, aztán őt is, te vitted át a fertőzést a kezeddel. Mossál sűrűn kezet, ha hozzányúlsz.
2012. jún. 21. 18:40
 35/54 anonim ***** válasza:

Nos ez világos

1.azért volt olyan a hasa,mert egyrészt vannak olyan cicák,akik nem tudják megemészteni a tejet.Másrészt meg kenyeret adni nagyon nagy marhaság volt, hiszen attól is fel tud puffadni meg lehet h mivel igen pici volt belehalt a gyomorgörcsbe.

Ha azt szeretnéd h a másik megmaradjon,akkor vagy vegyél neki kölyöktápszert v kecsketejet.

De miért is nem az anyjától szopizik??

Kakilni meg azért nem látod mert amikor az anyukája elkezdi tisztogatni,ő akkor kaksizik.

2012. jún. 21. 21:33
 36/54 A kérdező kommentje:
Már jobban van a Fáncsi cica,bár még a hátsó bal lábát egy kicsit húzza.Tennék róla képet is fel ide,csak nem tudom hogy kell.
2012. jún. 23. 18:23
 37/54 anonim ***** válasza:
2012. jún. 23. 18:51
 38/54 A kérdező kommentje:

[link]

Köszi,lehet nem jól csináltam de mindegy .

2012. jún. 24. 00:36
 39/54 anonim ***** válasza:

Remélem megúszta :)

egyébként ez egy randa vírusfertőzés vajmi keveset tehetsz róla

max ha oltatsz de hát az nem 2 fillér sajnos

jobbulást

2012. jún. 26. 06:13
 40/54 A kérdező kommentje:
Jó hír,fáncsika vígan ugrándozik,jászik kint az udvaron,betegségnek már nincs látszatja.Anyucija vele van.
2012. jún. 26. 10:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!