Miért múlhatott ki a kiscicám?
Volt két kiscicám kb.5 hetesek,jól szopiztak.Az egyik ma pár óra leforgása alatt kimúlt.Kinti cicák voltak.Semmi előjelét nem mutatta,hogy baja van,szeretett szopizni és már a tejet is lefetyelte amibe picike kenyérdarabkákat morzsoltam.Mikor kimentem az egyik már nem mozgott a,a másik meg nem tud lábra álni,könnyes a szeme és bágyadt.
Amelyik kimúlt ,utánna megtapogattam a hasát és kemény hosszúkás görcsöket vettem neki észre.
Amelyik még él annak meg olyan mintha menne a hasa,az anyja nyalogassa.
Lehet ,hogy túl ették magukat?Nem szabadott volna kenyeres tejet adnom nekik?
Inkább csak a tejet lefetyelték ki a tálkából,a legtöbb kenyér az megmaradt és mindíg kiöntöttem.
Miért nem szabad a kenyeret?
inkább ne adj tejet!
könnyes a szeme ?ez lehet valamilyen fertőzés is...
orvoshoz eltudod vinni?
Akkor meg van, mibe pusztult bele szegény... HÁnyszor kell még elmondani, hogy a macskának nem szabad tejet adni??? Csak kecsketejet, vagy tápszert, vagy persze a macska anyatejét! Pláne, hogy 5 hetes volt szerencsétlen, szopizott, minden oké volt, minek kellett neki tehéntejet adni???
Ha már annyiszor netezel, talán néha utánaolvashatnál, mi fán terem a macskatartás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!