Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van egy 2 éves, annak idején...

Van egy 2 éves, annak idején mentett, ivartalanított lánycicám. Felmerült, hogy lehetne még egy. Jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés
Mindenképp ugyanígy szeretném,valahonnan elhozni,házicicát:)
2009. júl. 1. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. Tettem fel ezzel kapcsolatban egy kérdést, itt végigkövetheted, hogy mi történt :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__288164-menny..

Eleinte nagyon nehéz lesz, de az összes kétmacskás ismerősöm azt mondta, megszerették egymást a macskáik.

Csak arra vigyázz, hogy mielőtt elhozod az új cicát, a régit oltasd be kombinálttal és leukózissal. Én nagyon örülök, hogy így tettem, mert a kicsiről kiderült, hogy macskanáthás, és a nagy nem kapta el az oltás miatt. A kicsi szerencsére meggyógyult, de nem lett volna jó egyszerre 2 macskát kezelni és állatorvoshoz hurcolni...

2009. júl. 1. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:

szia! 3 hetes kora óta velünk van,oltott,féregtelenített,azóta évente 2*mindig megyünk állatorvoshoz,úgyhogy az új cicával is biztos így lesz:)

köszi szépen:)

2009. júl. 1. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
szia! Borsod megye Encs városában tudok neked olyan cicát adni pár hét múlva ( még szopiznak), mint a whiskas reklámfilmben van. Van ezenkívül egy krém vörös beütéssel , egy vörös csíkos és egy csoki barna!
2009. júl. 1. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem is van egy gazdit kereső kiscicám.

10 hetes szürke cirmos kislány, teljesen szobatiszta, szelíd, jön oda, hogy simogassam. :)

További infót és képet küldök ha írsz privit. Akár ebben a pillanatban is elvihető. :)

Ja és Borsod megyében Bekecs.

2009. júl. 2. 18:53
 5/5 A kérdező kommentje:

még csak fontolgatom a dolgot,meg anyagilag sem állok túl jól,mondjuk mindenünk van,ágy,tálak,játékok,van a cicámnak egy 2 méteres bútora,szóval minden adott lenne....csak az állatorvos azért elég drága...még gyűjtögetek rá:)

azért köszi a válaszokat:)

2009. júl. 3. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!