Macska az erkélyen?
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, legfőképp a panelcica tulajdonosoktól. Kiszeretném végre engedni a cicámat póráz nélkül is az erkélyre (anélkül nem lehet, mert rögtön ugrana a korlátra) és ennek okán elgondolkoztam hogy miféle hálóval lehetne bevonni a balkon korlát feletti részét. Valakinek van tapasztalata?
Pontosan a 3. lakunk. :) Igazából az nem is volt kérdés, h engedjem-e a korlátra vagy se, mert kizárt dolog!! Én felelősséget vállaltam érte, felneveltem, nem fogom még azt a 0,01% se megadni neki, hogy leeshessen.
Viszont annak örülök ,hogy van akinél bevált a macskaháló, pedig már olvastam, hogy pár hónap alatt szétmállik, könnyen szétszakad, stb. Ha felmászna rá azt is kibírná? Illetve hol vettétek, sima állatkereskedés?
ennél olcsóbban sehol nem lehet kapni!
Az enyém egyszer felmászott rá, de rájött hogy nincs esélye, azóta nem foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!