A macskám hányt, lehet baja?
Ha habosat hányt, ráadásul többször ilyen rövid idő alatt, akkor irány a doki!!! Lehet, hogy gond van a veséjével.
Nem akarlak megijeszteni, de nekünk volt már ebből baj :( Vigyétek orvoshoz mielőbb!
Mennyi idős amúgy a cica?
Első vagyok. Szerintem reggel mindenképpen mutassátok meg dokinak, mert ez nem normális. Ha kaját vagy szőrcsomót hány, az egy dolog, de a hab már más kategória.
Én cicáim is rühellnek egyébként utazni, úgy ordítanak mindig a dobozban, mintha ölnék őket, de ezt ki kell vizsgáltatni. Szorítok, hogy ne legyen nagy baj.
Azért hányt fűcsomót,mert a macskák a gyomor égés miatt azt esznek,így szabadulnak meg a gyomrukban lévő szőröktől....nem hiszem,hogy vese,mert még fiatal ahhoz!!!
Füvet meg mindig kell neki adni,mert attól tud megszabadulni a szőrtől,ami égeti a gyomrát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!