Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Férget hányt a macskám! Pár...

Férget hányt a macskám! Pár hónapja kapott féreghajtó pasztát azóta nem is volt semmi baja. Nem elesett sőt eleven is, eszik is bőven. Lehet neki komolyabb baja így hogy férget hányt? Melyik a legjobb féreghajtó és kb mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha már férget hányt ne féreghajtót vegyél neki hanem vidd állatorvoshoz!!
2011. nov. 17. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Állatorvossal beszéld meg, mert már borzasztó fertőzött. Ilyenkor kúraszerűen kell kezelni, a doki ad neki megfelelő gyógyszert és utasítást a kezeléshez. Én egyébként CestalCat-ot adok, 3 havonta.
2011. nov. 17. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
ORVOS rögtön ha férget hányt akkor már nagyon fertőzött
2011. nov. 19. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
na, mi lett a dolog vége?
2012. jan. 23. 18:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Állatorvoshoz nem vittük mert sajnos nem volt rá pénzünk . : ( de egy patikába vettünk neki féreg hajtót, azóta nem volt semmi probléma : ) az étvágya még mindig jó , sokat is rosszalkodik, remélem nem lesz semmi baja mert nagyon szeretem : $
2012. jan. 23. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!