Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám vemhes. Milyen...

A macskám vemhes. Milyen "ellőhelyet" készítsek neki? (kinti cica mert anyu nem engedi hogy benti legyen)

Figyelt kérdés

Éjfél (nőstény cica) már 4 éves lesz. Már sokszor ellet de sose tetszett neki az "ellőhely" , pedig van macskás könyvem és a szerint készítettem. ( sötét, csöndes és meleg de néha kicsit hideg van ott) És ilyenkor milyen ételt ne adjunk neki és mit adjunk? (3 hét múlva fog fialni)

Előre is köszönöm! :)

2012. ápr. 20. 13:19
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Jaa és már csak 2 hét! <3
2012. ápr. 23. 15:04
 22/23 anonim ***** válasza:

"Csak azt nem értem hogy adok neki tejet vagy tejfölt akkor megeszi és másnap is adok neki és akkor már nem eszi meg."

Ilyenek a terhes nők!:P

A macskák mindig nagyon jól érzik, hogy mi kell a szervezetüknek és mi nem, a tejet ők nem tudják megemészteni, ezért nem szeretnek túl nagy mennyiséget enni belőle. Szerintem húst adj neki inkább, arra van nagy szüksége most, hogy a kiscicák minél erősebbek legyenek!

2012. ápr. 24. 14:35
 23/23 anonim ***** válasza:
Felesleges ellőhelyet készíteni neki! Ott te,és más is zavarja! A cica olyan helyet keres magának elleni,ami neki biztonságos! Tudom,volt pár lány cicám,sőt inkább lány cicáim voltak,most is azok vannak! A mostani pl. május 1-én hozta világra a piciket! Persze elbújt elleni! 2-án már haza hozta őket,de még így is elbújt velük! Hozzáférünk simán a picikhez,de nem is tőlünk félti őket! :) Az etetésre a junior kajákat ajánlom ilyenkor! Sok vitamin,és ásványi anyag van benne! Kiegészítés képpen nyers tojás,ami jót tesz a szőrének... stb.... Ja,és ha nem akarod ivartalaníttatni,akkor gyógyszer! Antibaby 700.- körül van kb 8 havi adag,heti egy szem kis májkrémben gond nélkül megeszi! :)
2012. máj. 4. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!