Fehér férgeket találtam a macskám hátsójának a szőrzetén, veszélyes lehet az emberre (bővebben lent)?
Kb. 1 cm nagyok voltak és mozogtak is, eléggé megrémisztett a dolog.
Kicsit utánaolvastam a neten, elvileg fehér galandféreg, aminek ugye folyamatosan potyognak le a darabjai. Állatorvoshoz visszük majd a macskát.
Én elmenjek szerintetek a háziorvosomhoz?
Igen, mindenképp.
A család minden tagjának fel kéne iratni a féreghajtót, miután a macsek is megkapta az adagját.
Az embereknek való nem egyszeri (mint a macskáknál), hanem egy pár napos kúra, de néha nem árt. Arra viszont készülj fel, hogy nem 2 fillér (nem akarok hülyeséget írni, én tavaly vettem, 4000 forint körüli összegre emlékszem fejenként).
Mindenképpen, mindenkinek a családban szednie kell, mert veszélyes és valljuk be, nem is olyan jó érzés azzal a tudattal lenni, hogy ki tudja mi van bennem... Felesleges dolgokra nem költök, de az egészség nem ez a kategória.
Persze a cicát is azonnal féregteleníteni kell, neki sem lehet túl jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!