Van egy macskám, vagy kiscicám, nem tudom, éppen ebből állna a kérdés (lent) -> (? )
egy kb,1 éves cica,az már felnőtt,mert nekem van egy 1 éves cicám ,és már lehet kölyke??? Mert mostanában mintha járnának hozzá a fiúk,de lehet,h csak a mamájához.
És ha lehet kölyke,akkor az lehet,hogy meghalhat??(mert még lehet "tapasztalatlan" még az ilyen dolgokban,h megszüljön egy kölyköt,és ne csak "kipotyogtassa az udvaron")
Miért halnának meg a kölykök? Az anyamacska keresni fog egy olyan helyet szülés előtt, amit biztonságosnak tart.
Ha nem szeretnél fél évente kölyköket, akkor ivartalaníttasd. De már most is ivartalaníttathatod, ha nem szeretnéd a kölyköket.
"Miert halnának meg a kölykök?"
Válasz erre: mert már volt egy macskám és olyan butus volt,nem keresett a szüléshez helyet,és elpotyogtatta a kölyköket az udvaron.
Apukám egy kis cicát talalt élve,egy a teraszom lépcsőjén volt (halottan :( )
És egy másik a teraszon egy dobozba (szintén halott volt,de csak 3 hónap mulva én találtam meg,és csak a szőrdarabka volt már ,eg belőle)
És tegyük hozzá,h szörnyü látvány volt,és én csak 9 éves voltam. :(
A cicadnak mar lehetnek kolykei,de nem ajanlott.
Az enyem 1,5 evesen szult 4 kolykot de abbol ketto nagyon gyenge volt es meghalt.A masik ketto szerencsere jol van.
hiába nem ajánlott,de nem tehetek semmit,mert már szerintem összehozták a kismacskákat.
És ovartalanítani nem fogom,mert vidéken lakom,és a szüleim nem admak pénzt erre a "kis mezei micikére" . :/
Én meg nem mehetek el az orvoshoz a cicámmal,mert csak 12 vagyok. :\
okés,igy megmondom.
És az ivartalanitás fáj a cicának? Mennyibe kerül kb. ????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!