Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van egy macskám, vagy kiscicám...

Van egy macskám, vagy kiscicám, nem tudom, éppen ebből állna a kérdés (lent) -> (? )

Figyelt kérdés

egy kb,1 éves cica,az már felnőtt,mert nekem van egy 1 éves cicám ,és már lehet kölyke??? Mert mostanában mintha járnának hozzá a fiúk,de lehet,h csak a mamájához.

És ha lehet kölyke,akkor az lehet,hogy meghalhat??(mert még lehet "tapasztalatlan" még az ilyen dolgokban,h megszüljön egy kölyköt,és ne csak "kipotyogtassa az udvaron")

2012. ápr. 18. 20:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
Menj el az orvoshoz,és mond meg neki,hogy cicának szeretnáél fogamzásgátló gyógyszert! Azt ellés után már ha nem szoptat,akkor adhatod neki,kb. 700.-,és úgy 8 hónapra elég! Heti egy szemet kell adni neki,és simán megeszi,ha májkrémbe nyomod bele a bogyót! :) Sokkal olcsobb,mint az ivartalanítás,és hatásos,nekem is szedte a cicám évekig,és nem volt kiscicája,viszont teljes értékű életet élt! :)
2012. máj. 4. 21:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Egészen addig, amíg daganatos nem lesz. Az erős hormonhatású készítményt max. 2-szer lehet alkalmazni kizárólag olyan esetben, ha egészségügyi okból a műtét nem vállalható. Tapasztalt orvos egészséges macskának nem ad hormonális fogamzásgátlót, mert nagyon magas a rizikófaktora!
2012. máj. 6. 16:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor elég sok orvos tapasztalatlan! Legalábbis azok,akiknek elég nagy hírük van,és díjnyertes állatokkal is foglalkoznak! Biztos azért viszik hozzá,mert jó drágán dolgozik,és semmit nem ér a szava... ??? Az én kutyámat 2 orvos kezelte félre,tehát aláírom,igaz,hogy van aki tojik az egészre,de akihez én járok az nem éppen rossz állatorvos!
2012. máj. 9. 09:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves kisvuk! Tenyészállatoknál nyilván belefér a veszélyfaktor, hisz ellenie kell. Keverék cicáknál viszont van értelme akár minimális veszélyt kockáztatni? Nálauk az ivartalanítás a cél. Egyébként a budapesti gyakorlatban mentő állatorvosokra gondoltam. Náluk fel sem merül keverék állatnál a fogamzásgátlás, csak ha egészségügyileg nem ivartalaníttatható. De ez elég logikus is...
2012. máj. 10. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!