Van valakinek félperzsája vagy csincsilla perzsája? (Több lent)
Az érdekelne,ha van még valakinek,mert szeretnem hogy meséljetek róla,képeket mutassatok.
Nekem van egy 2011 juliusi születésű csincsilla perzsám.
Kiváncsian várom a válaszaitokat a képekkel,én is teszek fel az én cicámmal,Mixivel.
Köszi,hogy írtál!
Mondanál még valamit róla?
Ő már felnőtt volt amikor befogadtuk, az expresszen hirdették, ingyen elvihető cicusként. Nagyon félős volt szegényem, egy yorki kutya terrorizálta az előző gazdinál, hónapok kellettek hozzá mire felengedett kicsit. Egy tündér cica. Kedves, aranyos, soha semmi rosszat nem csinált. Van egy másik cicám is, ő is félperzsa, háti-perzsa keverék, de ő teljesen más. Nem fél semmitől, idegenekkel kifejezetten agresszív, ha simogatni akarják harap, karmol, igazi domina. Őt az egyik kolléganőmtől kaptam még pici korában. Mindkettő nőstény cicus, egymással remekül kijönnek. Ő a másik cicám:
utolso:
nagyon szep a cicad!
Varom a tobbi valaszt es kepeket!
Köszi!
Sok szerencset a cicushoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!