Van valakinek félperzsája vagy csincsilla perzsája? (Több lent)
Az érdekelne,ha van még valakinek,mert szeretnem hogy meséljetek róla,képeket mutassatok.
Nekem van egy 2011 juliusi születésű csincsilla perzsám.
Kiváncsian várom a válaszaitokat a képekkel,én is teszek fel az én cicámmal,Mixivel.
Az apja perzsa es az anyja torok angora es azt olvastam,hogy ezeknek a keverekebol jott letre a csincsilla perzsa.
Feltennel par kepet a te cicadrol es irnal rola?
17:15 vagyok!
Már már értem.
nagyon nagyon szép a cicád ez a lényeg! :)
Nem,nem vettem hanem nalam szuletett,mivel van egy torok angoram aki parosodott a szomszed perzsajaval.
Amugy az nem csincsilla perzsa amit belinkeltel(az feher perzsa).
Nem Magyarorszagon lakok.
A csincsilla perzsanak hosszabb a pofija a torok angora miatt( tobb oldalon olvastam hogy a csincsilla perzsa a perzsa es a torok angorabol jott letre)
A Törökországból származó igazi angóra macska színe fehér volt, ezért úgy tartják, hogy a modern, fehér hosszúszőrű bolyhos macska volt az angóra és perzsa kereszteződésének az eredménye. Ezt a fajtát először 1880-ban Angliában ismerték el önálló perzsa változatként.
itt az egyik oldal ahol olvastam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!