Van valakinek félperzsája vagy csincsilla perzsája? (Több lent)
Az érdekelne,ha van még valakinek,mert szeretnem hogy meséljetek róla,képeket mutassatok.
Nekem van egy 2011 juliusi születésű csincsilla perzsám.
Kiváncsian várom a válaszaitokat a képekkel,én is teszek fel az én cicámmal,Mixivel.
22:40-nek
Utannaneztem egy tenyeszto oldalan es azt olvastam hogy van regi tipusu csincsilla perzsa,aminek a testalkata hasonlit az en cicamhoz.A szine nem ugyanaz,mivel a csincsilla perzsa FEHER torok angorabol es perzsabol lett,de az enyem csikos torok angorabol es krem perzsabol.
A masik ket valaszolonak,koszonom szepen.Az en cicam imadja a vizet,ahogy az anyja is.Szeret a kad szelen ulni es figyelni,bemaszik a kagyloba es varja,hogy vizet adjak neki.Nagyon aranyos cica.
Kivancsian varok kepeket es mas elmeseleseket a felperzsakrol es a csincsilla perzsakrol!

És megkérdezted a tenyésztőt? Bárki szívesen válaszol, ha küldesz neki képet a cicádról.
Amúgy törzskönyv nélkül bárminek is mondhatod, ami neked tetszik, mindegy is, úgyse számít :) Ha neked így jobb a tudat, hogy az, legyen az, úgyse hiszed el itt 20 embernek, hogy még csak nem is úgy néz ki. :D Bár alapból nem tudom, hogy egy törzskönyv nélküli, házilag "szaporított" cicáról miért nem mindegy, hogy micsoda. Így is nagyon cuki.
Az én cicám is úgy néz ki kb., mint a tied, és pont annyi idős. Csak ő vörös cica, gyönyörű szép tömött nagy bundával, és édes pofival.
Jellemre: mindenhova követ, nagyon játékos, néha csak úgy megőrül is jellegzetesen nyávogva rohangál, csapódik mindennek. Máskor meg nagyon bújós, dorombolós kiscica.

Ezt magyaráztam kábé hat hozzászóláson keresztül. :)
De tényleg édes, szeresd, bármi is legyen.
Koszonom szepen!
Nagyon szeretem es teleg nagyon boldog vagyok!

Hármas válaszoló vagyok. :)
Tegnap 23:29 neked milyen fajta a cicusod?
Tényleg rettenetesen hasonlítanak a cicusaink! :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!