Milyen praktikát tudtok karomvágáshoz?
Kis korában remekül le lehetett vágni a karmát, most egy hónapja megy a hiszti. Már alvás közben is próbáltuk, de rögtön felébred és elhúz.
Tipp, hogy hogyan csináljuk, eddig egy személyes ripsz ropsz meló volt, most 2-en sem vagyunk elegek hozzá.
Mi állatorvosnál (!) hárman nem voltunk elegek hozzá...
Ha hisztizik, inkább ne erőltesd, mert még belevágsz a hajszálerekbe.
Szia!
A cicamnak koromcsipesszel szoktam lecsapni a tul hosszura nott karmok végét, mert az gyorsabb, mint az ollo. Bar ez sem a legjobb megoldas, de valahogy azért roviditeni kell oket, mert iszonyatosan tud karmolni veluk (lakasban van, nem kopnak rendesen). O utana maganak kihegyezi oket a szonyegen.
Amikor éber, nem hagyja magat, igy akkor szoktam neki vagni, mikor mar be van kabulva az éjszakai alvashoz. Simogatom, o dorombol, egy-egy karom kozott eltelik egy kis ido, addig csak simogatom meg beszélek hozza. Ilyenkor mar én sem sietek, a macska az àgyamban fekszik, lefekvés elott szokott torténni ez a ritualé, ugyhogy talan érzi is, hogy nem vagyok turelmetlen, nem sietunk stb., és egészen jol hagyja magat.
Ha napkozben probalkoznék, amikor élénken tevékenykedik, o sem engedné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!