Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám szőre töredezett és...

A kutyám szőre töredezett és kemény tapintású esetleg tudtok rá valami házi praktikát?

Figyelt kérdés
(A tojást sehogy sem eszi meg)
2010. aug. 31. 15:53
 1/4 Akiteki ***** válasza:
Milyen fajta, mit eszik, mikor vedlett, mikor tüzelt? Ezek mind befolyásolják a szőrét. Bővebb infot légyszíves.
2010. aug. 31. 16:30
 2/4 Norczy ***** válasza:
ligetszépe olajat vagy kapszulát ajánlom! az is bőr erősítő-ezáltal szebb lesz a szőre is. Nálunk a chow chowmnál bevált, meg mi lazacos tápot eszünk, az is jó ilyenre(vagy bármelyik táp ami omega3 és omega6-ot tartalmaz!(Bár ezek nálunk az allergijára lettek véve, de tökéletes bőr és szőrerősítők)
2010. aug. 31. 16:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Milyen fajta, mit eszik, mikor vedlett, mikor tüzelt? Ezek mind befolyásolják a szőrét. Bővebb infot légyszíves.

Keverék, én szoktam neki főzni levest, csirkefarhát és nyak, répával és fehérrépával vagy pedig vitaminos tápot kap, emellett pedig nap 1 laveta bőrtápláló tabletta. Ivartalanítva lett még első tüzelés előtt és most kezd vedleni.

2010. aug. 31. 20:30
 4/4 Akiteki ***** válasza:

Akkor a vedlés lehet az oka. Olyankor gyakran sprőd és töredezett a szőr.

Szerintem hagyd ki a szőrre a tablettát, felesleges ilyenekkel tömni, a lavett egyébként sem sokat ér.

2010. aug. 31. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!