Milyen praktikát tudtok szilveszteri petárda zajra hogy a kutyus könnyebben viselje?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 17:25
1/16 anonim válasza:
közvetlenül mellette ne petárdázz :)
Amúgy ha jól tudom, nem is lehet petárdázni már.. szóval ti ne csináljátok (már akutya miatt se), ha szomszéd csinálja, akkor fel lehet jelenteni.
Kutyát meg bevinni a lakásba arra az egy napra..
2/16 A kérdező kommentje:
a sok ökör ember nyomja petárdát,nem én. bent szedje szét a házat? puli keverék.
2009. dec. 12. 17:33
3/16 anonim válasza:
Nem szedi szét a házat ha figyelsz addig rá és nem csak berakod a sarokba és kész.
4/16 anonim válasza:
hát figy, ha nagyon nem bírja, akkor bevinném arra az egy napra... pl valami kisebb szobában fel lehetne szedni a szőnyeget addig... vagy elkeríteni a szoba egyik sarkát
5/16 anonim válasza:
Én azt szoktam csinálni, hogy felhangosítom ilyenkor a zenét annyira, hogy minél kevésbé hallatsszon a robbantgatás. Így is hallja a kutyám, de nem olyan hangos, ezért kevésbé ideges, de azért így is fél szegénykém. :(
6/16 anonim válasza:
ne figyelj rá, mintha mi sem történne. ne bújj hozzá meg ilyenek, mert ő úgy gondolja hogy félnie kell tőle, és te még meg is erősítenéd ebben. nálam ez vált be. (Jan Fennel könyvéből szedtem az ötletet, szal nem beszélek hülyeségeket)
7/16 anonim válasza:
a szüleim kutyusa is nagyon fél.. ö minden szilveszterkor bennt van a konyhába, anyu föz neki is virslit, bennt vannak vele hajnalig, amikor elcsendesül minden, mehet a helyére... :)))) amugy kinnti kutya. amugy az állatorvossal is lehet konzultálni, biztos van valami nyugtato amivel könnyebben elviselik.
8/16 anonim válasza:
Mi egyszer Szilveszterkor este a kutyusnak egy fél embernek való nyugtatót adtunk be. Ez használt. A kutyus nem aludt, de kába volt. Másnap délben semmi baja nem volt már. Aktív volt újra. Ja, a kutyus dobberman farkaskutya keverék. Csak azért írtam, hogy tudjátok, nagy kutyáról van szó.
9/16 anonim válasza:
Ha van lehetőséged vidd olyan helyre szilveszter táján, ahol nincs olyan nagy zaj.Falura vagy egy csendesebb helyre, ahol nem csapnak nagy zajt.
10/16 anonim válasza:
jaj ne hidd, hogy falun csend van szilveszterkor. ellenkezőle, kint a nagy terepen szabad a vásár, éjfélkor megy a tüzijáték, mert nem kell attól félnie senkinek, hogy lelövi a szomszéd panelban lakó nénit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!