Macska etetése kutyatáppal? Neten nem találtam semmit. Lehetséges, lesz-e valami baja?
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 13:41
21/25 anonim válasza:
Ne mérgelődj, sok embernek sokféle véleménye van. Hosszú távon ne etesd állandóan kutyatáppal, mert mint írtam, abban nincs taurin, ami szívizom elfajuláshoz vezet. Vegyél neki olcsóbb macskakonzervet inkább, vagy felváltva etesd.
22/25 A kérdező kommentje:
tegnap 23:43, Oké, köszi, megpróbálom!
2012. febr. 13. 00:48
23/25 anonim válasza:
Azért válaszoltam indulatosabban mert nem tudom még hány embernek kell leírni a tényeket hogy végre elhidd azt amit józan paraszti ésszel magatoktól is tudni kéne. Ehhez nem kell állatorvosi szakvélemény sem 3 diploma, a kutyakonzerv KUTYÁKNAK a macskakonzerv MACSKÁKNAK való. Annál a "minőségnél" aminél már mindegy hogy kutya hogy macska eszi pedig már a maradék is jobb.
24/25 Zoltán112 válasza:
minden jószágomat kutyust , cicát házikoszton tartottam mindig is. Nemtudom mi rengeteg taurint tartalmazhatott a főztöm :D de nemdöglöttek ki a macskáim soha , ;D pedig nem szokásom taurinnal főzni. Amúgy legutoljára a taurin feltüntetését a macskatápokon csak a köjökmacskatápon láttam
25/25 anonim válasza:
A házikoszt is tartalmazhat taurint. Például a csirke / marhamájban elég sok taurin van, de egyéb húsokban is van. Valószínűleg ezért nincs baja a házikosztal etetett macskának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!