Hosszú szőrű szobamacskát szeretnék venni, de sajnos csillagászati áron találtam csak az interneten. Nem vált valaki számára feleslegessé egy aranyos kiscica?
Bár nem annyira hosszú a szőre, de különleges, szép cica, ráadásul mindenképpen szobacica és gazdit keres!
ez a vörös tényleg gyönyörű! de fontos lenne számomra hogy kölyök legyen. el gondolkodom azért rajta! :)
és ez a fekete cica is nagyon szép, de rövid szőrű házi macskám már kettő is van, ezért szeretnék egy hosszú szőrű szobacicát is beszerezni! :)
Ő sajnos nem kölyök, és balesete volt, nemes cselekedet lenne az örökbefogadása:
Kb mennyit szánnál a megvásárlására? Mert neten nézegetek és kimásolgatom ami olcsóbb, és majd látod.
[link] (10.000 Ft nem sok érte, és még csak 1 éves)
Bocsi, ha sok olyat küldtem, aminek nem tudod hasznát venni, de arra készült, hogy a hosszú szőrű kölyök cicát, nem sokat fogsz találni ingyen. Amiket linkeltem, nem olyan drágák szerintem, de hátha valamelyik megtetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!