Macska etetése kutyatáppal? Neten nem találtam semmit. Lehetséges, lesz-e valami baja?
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 13:41
1/25 anonim válasza:
Macska etetése, macska táppal?
2/25 anonim válasza:
mi baja lenne? Más az összetevő, ennyi!
3/25 A kérdező kommentje:
Épp ez az ua. az összetevő! Meg lett nézve!
2012. febr. 12. 14:05
4/25 A kérdező kommentje:
Ja és sokkal olcsóbb, kutyatáp!
2012. febr. 12. 14:06
5/25 borcsi02 válasza:
Mi simán megvesszük a cicáknak a kutyakonzervet,ha nincs rá annyira keret,mert nagyobb,így költséghatékonyabb is,és sokszor sokkal jobban szeretik,mint a macskakonzervet.
Szerintem nincs különbség,más szóval ugyanannyira silányak a cica+kutya tápok,ezért ha csak tudok,inkább házi kosztot és megfőzött nyesedéket adok nekik,mert nálunk nagyon nem eszik a száraz tápot,pedig jót tenne a fogaiknak..
6/25 A kérdező kommentje:
Nálunk imádják, száraz tápot Kite-katt, husis, ami kutyakonzerv!
lol.. nem is kutyatáp, hanem kutyakonzerv..elírtam!
2012. febr. 12. 15:10
7/25 anonim válasza:
A kutyakonzervet ne etesd macskával. Nem véletlenül van kétfajta konzerv. A kutyakonzerv egyrészt zsírosabb, amitől hasmenést kaphat a cica. Másrészt nem tartalmaz taurin adalékot, ami életfontosságú a cicának. A szervezete nem termeli, viszont nélküle szívizom elfajulás jön létre, ami az életébe kerül.
8/25 anonim válasza:
És bizony, a neten rengeteg írást találsz, keress csak rá pontosan.
9/25 anonim válasza:
Nem lehetséges hosszú távon. A macskák a kutyákkal ellentétben nem domesztikálódtak, egészen mások a tápanyag szükségleteik, különös figyelemmel a taurinra. Ez a macskáknál ugyanis esszenciális (alapvető fontosságú: a szervezete nem, vagy csak elégtelen mennyiségben tudja előállítani) aminósav, a hiányában nagyon komoly elváltozások alakulnak ki. Ezt a kutyaeledelek például nem szokták tartalmazni. Vagyis macskaeledellel lehet etetni kutyát akár hosszú távon is, kutyaeledellel viszont nem lehet macskát etetni.
10/25 A kérdező kommentje:
Háp az első 3-om találat gyk-s.. Nekem inkább hivatalos kéne v. állatorvosos..
2012. febr. 12. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!