Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szeretnék egy Szibériai...

Szeretnék egy Szibériai cicát, de sajnos nagyon kevés kenelt találtam MO-n. Tudtok esetleg olyan helyeket, vagy személyeket, akik ezzel foglalkoznak és az árakat, hogy mennyibe kerül egy ilyen cicus?

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 09:01
1 2
 1/16 Mailerdeamon ***** válasza:
Ha találtál kennelt miért nem kérdezed meg őket? Olyan "személyektől" pedig akik "ezzel foglalkoznak" - ha jót akarsz - ne vegyél pénzért macskát.
2012. febr. 10. 15:33
 2/16 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a keneleket és én egy kicsit sokallom a 100e-t egy macskáért, ezért is érdeklődöm, hogy más ismer-e valakit, aki ilyen cicátt tenyészt... És ez a fajta sajnos nincs ingyen, nekem meg az allergiám miatt ilyen cica lenne a legmegfelelőbb, persze próba után.
2012. febr. 10. 15:40
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
:-)))) Kicsit sokallod a 100 ezret egy macskáért?????? Kiválasztasz egy kifejezetten ritka fajtát és elvárod, hogy potom áron utánad vágják??? Ez nagyon vicces..... Elárulom, hogy normális helyről perzsát sem kapsz sokkal olcsóbban, pedig abból viszonylag sok van, nemhogy ezt a fajtát......
2012. febr. 10. 16:47
 4/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Az a helyzet, hogyha nem tenyésztőtől veszed, akkor nem lehetsz biztos benne, hogy a cica fajtatiszta. Az árakról sajnos fogalmam sincs.

Nem tudom kiket hívtál eddig, én őket ajánlom:

[link]

[link]

2012. febr. 10. 16:55
 5/16 Mailerdeamon ***** válasza:
Vagy bizonyítottan fajtatisztát veszel ennyiért, vagy egy ki tudja mit olcsóbban. Utóbbinál ha allergiás leszel rá az anyagilag is hatalmas ráfizetés lesz, még ha féláron veszed is.
2012. febr. 10. 20:48
 6/16 A kérdező kommentje:
Mivel nem vagyok otthon a cica árakban, ezért igen sokallom egy picit a 100e-t, gondoltam 60-70e körül lehet már venni. Köszönöm szépen a hozzászólásokat és a segítséget!
2012. febr. 11. 21:15
 7/16 juci88 válasza:

Szia!! Jó ez a kérdés mivel én is szeretnék majd vásárolni cicust!! De igazán adhatnák olcsóbban nem hiszem, hogy akkora lenne a kereslet rájuk.

Nézz körül a kiscica.hu-n ott van mindenféle cicus!!

2012. febr. 12. 19:54
 8/16 anonim ***** válasza:

A tenyésztők nagyon sok pénzt költenek macskáikra: törzskönyv, tenyészszemle, kiállítások, fedeztetési díj és nem utolsó sorban egészségügyi szűrések.

Ha valaki fajtatiszta cicát szeretne, annak megvan az ára. De biztos lehetsz benne, hogy fajtatiszta, egészséges kiscicát kapsz cserébe garanciával.

Rengeteg cica van a menhelyeken. Nem gondolkodsz rajta, hogy esetleg onnan hozol? Ha tényleg fajtacicát szeretnél, akkor muszáj lesz gyűjtögetni rá.

2012. febr. 12. 23:19
 9/16 A kérdező kommentje:
igen, szerettem volna menhelyről, de a cicákra sajnos allergiás vagyok, pedig nagyon szeretem őket, anyuméknál is van egy de azt is csak arcmaszkkal dögönyözhetem, mert ha nem akkor pár napra elintézem magam. :( Ezért szeretnék egy szibériait, mert állítólag hipoallergén, persze ezt tesztelném, mert ki tudja sajnos :( Azt hiszem gyüjtögetés lesz a vége ... Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!!!!
2012. febr. 13. 11:08
 10/16 anonim válasza:

Szerintem egy ilyen macskára megéri gyűteni :) én is így tettem :)

Amúgy igaz, hogy hipoallergén, a családomban is vannak akik allergiásak a macskaszőrre és náluk nem jelentkeznek a tünetek 1 nap után sem. Csak ajánlani tudom a szibériait!!! :)

2012. jún. 7. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!