Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kinek milyen az álomcicája...

Kinek milyen az álomcicája külsőleg/belsőleg?

Figyelt kérdés
És milyen a cicád (ha van)?
2011. dec. 28. 15:04
1 2
 11/14 hama8 ***** válasza:
az én cicám hosszú orra van és ugat
2012. jan. 1. 19:27
 12/14 anonim válasza:
én egy lusta, elhízott cicára vágyok, aki csak eszik meg alszik
2012. jan. 1. 21:52
 13/14 anonim válasza:

mindenféleképpen hatalmas, és puha a bundája. mindegy, hogy házimacsek, vagy valami "márkás" :D igazából a brit rövidszőrű cicák a kedvenceim, a szivem csücskei, mert nagy a bundájuk, elég nagy termetűek is. de házimacskából is láttam ilyesmit, a barátomék cicája :D nagyon nagy pihe-puha bundácskája van, és nem kis termetű cica, pedig fél éves még csak. :D külsőre mindenféleképpen tehát nagyobb termetű, dús, tömött de puha bundájú cica. :)

belsőleg? szeresse, hogyha akár órákon át simogatják! sőt, önként kérje ki ezt, bújjon, doromboljon sokat, és legyen tanitható, és szelid. de szeressen játszani is, mindenféle ilyen cicajátékkal, szóval ne legyen annyira lusta disznó :D

hú, regényt tudnék irni róla :D de nincsen cicám sajnos, pedig volt mindig is, kinti vagy benti cicánk :D de nagyon szeretnék megint egyet :)

2012. jan. 1. 23:21
 14/14 anonim ***** válasza:
a brit rövidszőrűek tényleg gyönyörűek :)
2012. jan. 2. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!