Lehet baja a macskának, ha véletlenül ráülnek?
A mamának viszont megmondhatod, ha a macsek bele-ereszti a hátsójába a körmeit, azzal bizony valószínű menni kell a dokihoz. Gondoljon bele, hogy ott áll a doki előtt pucéran.
Ezért jobb lenne, ha körbenézne, mielőtt leül, mert ha ilyesmi történik, a macskát nem lehet majd hibáztatni.
Megnyugtató, hogy volt már aki ráült a macskájára, de nem esett baja.Nos,a mamától nem tudok különmenni, a cicától pedig nem akarok megválni.Csak reménykedek, hogy ezentúl anyám jobban fog figyelni, tegnap egész nap azt hajtogattam, mi lett volna, ha ráül szegényre?!Mondtam neki, hogy ha netán egyszer sikeresen ráülne,akkor rohanhat vele az állatorvoshoz.
Köszönöm a válaszokat!
Úgy történt, hogy anyu megjött a boltból, pakolta ki a szatyrokat, a macska ilyenkor nem figyel másra, csak az asztalon sorakozó cuccokra, nézi mit vettünk:)Szóval, a cica a széken ült,és leste,mit fog kapni.Anyám meg háttal neki, turkált a szatyorban.Ő nem látta, hogy a macska felment mögé a székre.Aztán váratlanul le akart ülni, persze nem nézett hátra előtte.A macska se vette észre, hogy ráülni készül, mert az meg az asztalon lévő árut leste.Így lehet egy macskára ráülni...Ha nincs ott valaki, aki figyel, én most szerencsére ott voltam így nem lett palacsinta a cica.
De egyszer bevallom, én is majdnem ráültem,ugyanis a cica tiszta fekete és van egy fekete polárpléd, ami mindig az ágyam végében van, szívesen alszik rajta, persze ilyenkor teljesen beleolvad a környezetébe.Szóval, egyszer mentem befelé a szobába azzal a szándékkal, hogy kényelmesen leülök a plédre, csak szerencsére szemet szúrt, hogy ott van rajta a macska kék nyakörve, csak akkor láttam, hogy bizony a macska is rajta van, mikor egészen közel hajoltam.Nos, ha nem lett volna ez a színes nyakörv rajta, én vaksi úgy ráültem volna, mint a huzat .
Volt olyan eset is, hogy egy ismerősünk átjött hozzánk, a kabátját ledobta az ágyra , a párnák közé és ő a haverjával lement valahova.Addig a macsek szép kerekre összegömbölyödött a srác kabátján és elaludt.Mikor visszajött a fiú, félredobta az egyik fehér szőrmepárnát a kabátjáról, aztán ugyanazzal a mozdulattal félredobta a macskát is.Sajnos, nem lehet szavakkal leírni azt az arcot, amit vágott, mikor a fekete szőrmepárnának nézett macska négy lábra pattant és elfutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!