Ilyen gyógyszereket szabad adni a macskának?
állatpatika??? nem embergyógyszer???:O
Én nem hallottam még külön állatpatikáról, a legtöbb (nem az összes!) gyógyszer pedig, amit állatoknak felírnak, ember gyógyszer - csak támogatás nélkül.
De!
Ettől függetlenül nem szabad nekik semmilyen gyógyszer csak úgy beadni, mert sokban különböznek tőlünk, teljesen máshogy reagálhatnak bizonyos anyagokra.
Elég érdekes, hogy ezeket a gyógyszereket ajánlotta a doki, az enyémek mást kaptak (menhelyi mentettek macskanáthával.).
Ezért én is elmennék másik dokihoz, méghozzá amilyen gyorsan csak lehet, mert a macskanátha valóban halálos, ha nem kezelik időben, ráadásul maradandó károsodást okozhat a cicánál, ha későn kezdik kezelni.
(Nekem 2 noés kiscicám van, az egyiknek ki kellett operálni a bal szemét, a másik alig lát, és a mai napig napi 3x szemcsepp és 2x fecskendőből valami szirup...)
Szóval ne várj, amíg elmérgesedik a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!