Naponta hányszor kell a macskának adni kaját?
Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 15:16
1/13 anonim válasza:
Mi 3* etetjük ōket reggel 1 doboz konzerv, dèlben fōtt hús, este konzerv ès táp mindig van elōttük (ōk 3 -an vannak ès kinti macskák)
A benti macska elōtt mindig van táp,mert semmi mást nem eszik meg mèg a húst se.
2/13 anonim válasza:
Szerintem korfüggő. A kölyköknek 3* kell enniük, bár fél-egy éves kor után elég 2*. A kinti cicák télen többet esznek mert több tápértékre van szükségük a fűtéshez.
3/13 anonim válasza:
Kinti nagycicák kétszer szoktak reggel, este, plusz nem árt ha van száraz előttük. Nonstop bentinek elég egy nagy étkezés+ száraz táp ha van előtte az jó
4/13 A kérdező kommentje:
Benti nagy macskákról van szó
2011. dec. 1. 17:34
5/13 anonim válasza:
Én reggel adok nekik húst, napközben mindig van kinn száraztáp. Este, ha nagyon tekeregnek, tudom, hogy éhesek, akkor egy kis konzervet megint, de ez nem rendszeres.
6/13 anonim válasza:
Egy kölyök macskának napi 3x
Nekem felnőtt macskám van naponta 2x kap enni de száraz táp mindig van előtte.
7/13 Szakály Balázs válasza:
Mi reggel adunk neki egy alutasakos Whiskas Adult-ot, meg száraz kaját egy másik tálba. Azzal elvan egész nap. Fél napot kint van, többször is láttam egeret fogni, szerintem valamivel ki is egészíti néha a kaját. Este ha éppen bent van, kap a sajátunkból, ha olyan hogy megeszi, de ez nem rendszeres. Már eléggé kiismertem ahhoz a macskánkat hogy tudom hogy mikor éhes este annyira hogy adjak még neki pluszba enni, de ilyen kb. kéthetente egyszer fordul elő.
8/13 anonim válasza:
Az a macska testsúlyától függ. Nekem ivartalanított kandúrom van ,emiatt túlsúlyos egy kicsit! :) az a baj vele hajlamos túlzásba vinni a kajálást. Én azt javaslom figyelj oda rá, és tapasztald ki naponta hányszor kér kaját és annak megfelelően döntsd el hogy ez most túl sok vagy kevés. Hízott vagy fogyott tőle!
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!:)
2011. dec. 2. 14:13
10/13 anonim válasza:
Nàlam kint van egy nagy tàlban a ropija, annyit eszik, amennyi jòl esik neki, tudja, hogy nem kell teletomnie magàt. Szèp, egèszsèges alkata van. Ezen kivul nèha szoktam egy-egy alutasakosat adni neki, de egyszerre csak a felèt, mert ùgyis ott hagyja. De ezt ki kell tapasztalni, a cicàk sem egyformàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!