Ez normális, hogy falun csak úgy földhöz csapkodják az újszülött kiscickat?
Én is falun lakok, nem ezért mondom, de az idősebbeknek ez szerintem normális. Nem is tudják, hogy ez bűn.
Na szóval szeretnék egy kiscicát, ezért elmentünk egy rokonomhoz, akinek vannak macskái és megkérdeztünk vannak-e kicsik? Erre nevetve azt mondta, hogy 2 órája vitték el őket a dögtelepre. És ez máshol is így van. Azt mondják menjek ki az utcára és fogjak egy macskát, mert úgyis annyi van.

az ilyen emberek az álltokat nem tekintik érző lényeknek, nekik ez olyan, mintha tárgyakat dobnának ki. szörnyű és szánalmas, hogy mennyire primitívek még egyesek...verik a kutyát, a lovat, vízbefojtják a kiscicákat...
Jha, és persze ivartalanításról, veszettség elleni oltásról hírből sem hallottak...

errefelé rengeteg módszer van..elásás, megfojtás, a kerti vécébe dobás, vagy ráejtenek egy nagy követ..
az én nagymamám nagyon kedves, senkinek sem tudna ártani, de ő is ilyen.nagyon öreg, ő még máshogy nevelkedett, számára az állat 'csak' állat marad, nem egy érző lénynek tekinti őket.
egyébként nem normális dolog, de hamarosan kihal ez a generáció, és idővel talán javul a helyzet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!