Beteg kiscicámról van szó mit tegyek?
Figyelt kérdés
már egy korábbi kérdésben írtam a részleteket,hogy én etetek egy új szülött kiscicát mert az anyukája nem foglalkozik vele.Az én anyukám azt mondja hogy nincs értelme tovább foglalkozni vele mert úgysem éli tól.szerintetek?2009. máj. 2. 20:47
11/19 anonim válasza:
Sok szerencsét! :) És majd mond meg ha jobban érzi magát! :)
12/19 anonim válasza:
Állatgyógyszer boltban vegyél cicának való tejpótlót, és cumis készletet, a kettő kb.5000,.Ft, de kitart míg áttérhetsz a szilárd táplálékra. Evés után, okvetlen meg kell masszírozni a pociját, megbüfiztetni, majd langyos vizes puha vattacsomóval megkakiltatni, és pisiltetni.Négy hét múlva, már lehet szilárd puha kaját tejjel keverve etetni vele...:)
13/19 A kérdező kommentje:
sajnos este meghalt:'(
2009. máj. 3. 07:10
14/19 vav22 válasza:
Első vagyok. Nagyon sajnálom. De legalább megtettél mindent érte. :-(
15/19 anonim válasza:
hát nekem 3 és fél hetes cicám anyukáját gerincen harapta egykóbor kutya,gondolom nem kell leírnom mi lett vele...
Én etettem ezután,rendes tejjel és mellé táppal.Egészséges erős cica lett,úgyhogy megéri:))
16/19 vav22 válasza:
Utolsó nem látod,hogy meghalt a kiscica??? Szegényke... :(
17/19 anonim válasza:
Lehet, hogy az a cica eleve betegen született már. Az állatok nem hülyék, ha az anyjával korábban nem volt ilyen gond, akkor nem valószínű, hogy ok nélkül nem törődött azzal a kismacskával. Az állatorvosunk mondta, hogy az állatok tudják, ha az újszülöttjük életképtelen, eleve nem táplálják. A sikeres eseteknél többnyire nem arról van szó, hogy nem foglalkozik az anya a kicsinyével, hanem elárvult állatkákról van szó. Olyankor persze, hogy segít a mesterséges táplálás.
18/19 anonim válasza:
Szegény mucika! nagyon sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!