Beteg kiscicámról van szó mit tegyek?
En ugyan nem lattam az elozo kerdest, de biztosan halalaig etetnem es gondoznam. Megprobalnek mindent, mar csak azert is, hogy ne legyen lelkiismeret furdalasom, hogy nem tettem meg mindent, amit lehetett.
Ugy is meg fog halni... es ha megsem? Ha a kis plusz gondoskodas megmenthette volna? Szerintem ne add meg fel, az elvesztese igy is, ugy is fog fajni...
Szia. Én ugyanebben a cipőben jártam tavaly ősszel. Megtettünk érte mindent, cumiból etettük, ölbe altattuk meg minden. De sajnos pont mikor már úgy látszott, hogy megmarad, egyik reggelre elpusztult. Annyira sajnáltam.. de nem bántam meg a sok törődést amit érte tettem. valószínűleg bélelzáródásban halt meg..
Ne add fel! Remélem neked sikerül megmenteni a kiscicát! Ha sikerül, hidd el mindennél jobban fog szeretni.. :)
Itt ez a link, töltsd le ami ott van, kölyök-nevelési gyorstalpaló a Noé állatotthontól. Aki írta rengeteg szopizós kölyköt nevelt életerős kiscicává, hajrá, menni fog.
A mi cicáink icipicik voltak enni sem tudtak magukban, akkor még én nem találtam meg amit most neked küldök, mi felhívtunk egy közeli menhelyet azok kiközvetítettek egy macska-mániás nőhöz, akinél voltak anyacicák, elvittük a kölyköket, szerencsére a mama befogadta őket a sajátjai közé és addig maradhattak míg meg értek az önálló életre. Ez is egy megoldás, de ha nem megy, akkor cselekedj a gyorstalpaló szerint. Ha van egy szemernyi esélye a teljes életre kérlek add meg neki!
A második 21:09-es vagyok.
Én is pont így voltam a sulival is. Csak nekem annyi külömbség volt, hogy anyukám is mindent megtett a cicáért és mikor nekem suli volt, ő etette meg vigyázott rá.
Próbáld meg anyukád vagy valakit aki otthon van déleéőtt, megkérni, hogy segítsen.
Mégegyszer sok szerencsét Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!