Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicák miért bolondok, ha...

A cicák miért bolondok, ha egeret fogtak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 18:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
és milyen ügyesek!
2011. okt. 22. 18:26
 12/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! A te válaszod volt a leghasznosabb, köszönöm a választ!!! Azt már egyébként tudtam, hogy azért játszik az egérrel a cica, mert úgy finomabb a húsa, de ezt nem amit te írtál, így köszönöm neked, hogy válaszoltál, és újat is mondtál. Kedves utolsó előtti! Neked is köszönöm hogy kiálltál mellettem, és a választ is köszönöm! :D
2011. okt. 22. 18:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Még valami! Azt nem éreztem, hogy miért morognak és fújnak! A cicám, isten nyugasztalja szegénykémet, mindíg hozta az egereket az ajtó elé, és addig nem akarta elvinni őket, amég meg nem lett dicsérve! Ezért is kérdeztem meg!!!!!! A cicám nagyon okos volt, és nem tartom bolondnak a cicákat. épp ellenkezőleg. eddig sokmindent tanultam tőlük, de mégsem annyit, hogy teljesen kiismerjem őket! Pl azt, hogy borzasztóan tudnak szeretni! A cicám aki meghalt, nagyon szeretett, és én is szerettem őt nagyon! a mi kapcsolatunk mindennél erősebb, és különlegesebb volt, ami még most is tart! Küldött nekem egy hosszú szőrű kiscicát csak nekem!!! Előtte, mindíg házi macska jellegű cicák születtek, de most van egy gyönyörű hosszú szőrű kiscicám. Ezt nem mindenki mondhatja el magáról!!!!
2011. okt. 22. 18:57
 14/15 A kérdező kommentje:
akire ez nem vonatkozik, az ne vegye magára!!!
2011. okt. 22. 19:02
 15/15 anonim válasza:
OFF: Szabad megkérdezni, hány éves és milyen nemű vagy? :)
2011. okt. 25. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!