Fontos! Most mit csináljak? Rám fogtak vlmit
16 fiu vagyok... most 10dikes vagyok.
Tavaly 9.dikbe új suliba kerültem, és csak pár haverom volt az osztályból, a többi új volt.Nah jó ezzel nincsen semmi baj se.Akkor egyesek nehezen fogadtak, el meg volt némi problémánk, viták stb. De ez elmúlt akkor az 1ik néha csesztetett, most ezzel van a probléma. Tavaly is néha ide adta a Pendrive-ját (stick-jét,nemtudom kinek hogy ismerős), hogy tegyek rá filmeket neki, mert nincsen internetje. Szerdán ide adta, tettem rá filmet ,minden oké. Csütörtökön vittem neki suliba, de nem jött suliba, és 1ik barátja az osztályból (aki 1 városba lakik vele) mondta hogy adjam oda neki, és ő odaadja majd a srácnak. Mert azzal jött hogy a srác mondta hogy kérje el tőlem. Igy oda adtam neki. Pénteken mind a kettő srác jött suliba. És elkezdik nekem, hogy nem megy a Pendrive (stick)-je, mert hogy elrontottam, meg ilyenek. Pedig nállam ment. de tényleg. És mondtak hogy vigyem, a pénzt 2000ft-ot, vagy vagyek 2 doboz fekete Dunhill-t, ha meg nem viszek semmit, akkor nagyon megvernek. Viszont nem akarok semmit se adni, se venni, oktalanul/büntelenül, mert nállam ment, lehet a barátja rontotta el. Vagy lehet hogy nem is lett elrontva csak a pénz kell...
A nagy baj ez, de viszont a szüleim még nemtudják, mert nemtudom hogy mondjam el nekik, én kicsit parázósabb tipus vok. Pénzem, nincs annyi hogy kifizessem őket, ha más választás nem lenne. Meg a család is rosszul áll pénzel...de verést se szeretnék csak úgy kapni...
Még annyit akarok mondani hogy én vagyok az osztály második leggyengébb diákja. Suliba barátaim nagyobbak nincsenek akik segitsenek...
Kérlek segitsetek...Ma vasárnap van, holnapig kérlek irjatok... 1 napom van még... Kérlek használhatót irjatok.
bee vagyok sz*rva, szó szerint...szinte sirok már...
és kérlek ne olyanokat irjatok, hogy beszari vagyok, meg ilyenek(mert tudom), hanem inkább segitsetek..
Köszönöm előre a válaszokat!!!
koszonomon a valaszod, es meg nem irtal keson, mert a pendrive-os srac nem jott suliba, csak a baratja. igy holnap (szerdan) tobb mint valoszinu hogy jon!
Szoval kerlek meg irjatok!
mert felek :(
koszonom
meg mindig nem hagy beken, pedig kifizettem neki:(
segitsetek mit csinaljak
kérd el és nézd meg hogy megy-e.Ha nem akkor magyarázd el neki,hogy vigye el valahova megnézetni.
VAGY alkudd le 1000 forintra
Teljesen felesleges rendőrséggel meg egyéb haósági szervekkel példálózni, 99%,hogy blöfföl a két szerencsétlen.
amennyiben nem, annyit mondj,hogy következménye lesz ha megvernek,és valóban lesz,mert egy iskolában nem feltétlenül díjazzák a tanárok, ha valakit csak úgy elvernek. Száz szónak is egy a vége, nem kell izgulnod, 16 évesen mindenkinek csak a szája nagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!