Vot már ilyened? Ma a haldokló kiscicát vittem a kezembe és beeharapott az ujjamba.
Figyelt kérdés
Na az most szépen bedagadt.20éve már volt ilyenem,csak akkor az ujjam,aztán a kezem,aztán a karom is bedagadt.Piros csik nem volt,most sincs (ez reggel volt).Szoval 20 éve kinyomkodtam a genyt azon a lukon,ahol a macsek megharapott,most is ez lesz.Neked volt már ilyened?2011. szept. 28. 23:03
21/27 anonim válasza:
Amúgy nem értem ezt a pánikot, engem nap mint nap megharapnak v karmolnak játék közben és valahogy még mindig élek...nem gondoljátok h kicsit (nagyon) túlreagáltátok ezt?
22/27 anonim válasza:
Ti tudjátok, de én inkább hülyének nézetném magam az ügyeleten, minthogy a kezem bánja. :/
23/27 anonim válasza:
En csak azt nem ertem, hogy minek kerdezted, ha ugysem akarsz orvoshoz menni? Tanacsom nincs, ugyanis ha lett is volna "ilyenem" az sem biztos, hogy "ilyen" lett volna. Leven itt a forumon ha hiszed, ha nem nagyon keves orvos van fent. Aki elolvasva amit irtal, es tudna ra valaszolni.
24/27 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem,hogy menjek-e orvoshoz,nézd meg.
amugy ma se lett semmi,csak a seb van,na mindegy,aki bujt,aki nem megyek.
2011. szept. 30. 17:00
25/27 anonim válasza:
Tenyleg nem! Akkor bocsi. A valasz: nem volt.
(csak tudnam, hogy ettol lettel okosabb, vagy azoktol a joakaro valaszoktol, akik azt mondjak menj orvoshoz!!!)
26/27 A kérdező kommentje:
Nem lettem okosabb se így se úgy,itt a macsek oldalon,meg pláne nem,de kiváncsi voltam,ha valaki tudja,mi a fertözés tárgya?
2011. szept. 30. 19:26
27/27 anonim válasza:
hát én se értem ezt az egész felhajtást... most is tele van a karom karmolással, és szinte minden nap megharap a cicám, mégsincs semmi bajom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!