Hogyan adjam a tudtára, hogy tetszik nekem? Sajnos inkább csak MSN-en tudunk beszélgetni, nekem van egy haldokló félben lévő kapcsolatom.
A barátommal másfél éve vagyunk együtt, de mar nem jó a kapcsolat, mindketten megbeszéltük hogy nyitott kapcsolatban vagyunk és ahogyan a másik talált magának valakit, akkor vége.
Van egy másik srác, aki ismeri a barátomat is, tudja, hogy együtt vagyunk de nagyon megtetszett nekem az utóbbi időben és fogalmam sincs, hogyan mondjam meg neki, hogy tetszik, vagy egyáltalán utalást tegyek rá.
Néha szoktunk beszélgetni de csak az ilyen szokásos dolgokról.
Azért írtam ide a kérdést, mert itt normális válaszokat kapok.
20L
Hát be kell valljam, hogy elég fura szitu. Nem vagyok híve a nyílt kapcsolat dolognak, mert önámítás a max-on.
Másik: volt egy fiú ismerősöm, aki hasonló cipőben volt, mint a te kiszemelted. A csaj még nem dobta ki a régit, de vele kacérkodott. Végül a barátom lapátra tette a leányzót, mert ő jellemtelen nőszemélynek tartotta az ilyen lányt. (bár igaz, hogy kettőn áll a vásár). Neki egy olyan lány kellett, aki egyenes, határozott és tudja mit akar.
Szóval ha ez a srác is ilyen akkor, légy óvatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!