Segitenétek meggyászolni a cicám?
ma meghalt a 18 éves Boriszkám:((( tudtam, hogy egyszer el fog menni, de nagyon nagyon fáj.
kéthetes volt, amikor kiválasztottam az alomból, 8 hetes, amikor elhoztuk,az életem része volt.
nagyon fáj a lelkem:(((
Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek az együttérzését és a válaszokat.nagyon nehéz napom volt tegnap és éjszaka sem tudtam aludni. tudom, nem illik emberhez hasonlítani az állatokat, de belegondoltam, hogy 18 év alatt megszül, felnevel, akár útjára is bocsát az ember egy gyermeket...
szerencsére sok a fénykép róla, és a férjem is nagyon együttérző velem.
a teraszról rálátok az én kedves cicám nyughelyére, amire
ma veszek virágot, aztán azt hiszem valami örökzölddel ültetem be, abban tovább él emléke...
mégegyszer nagyon köszönöm a sok vigasztaló választ.
üdv-cicás-
Biztos nagyon rossz most neked, de gondolj arra a sovány vígaszra, hogy olyan sokáig együtt lehettetek, és hogy olyan szép sokáig élt.
Tudom, ettől függetlenül ugyanúgy fog fájni, de azért kitartás. Majd ha sikerült elgyászolnod néhány hónap, vagy attól függ, talán egy év múlva gondolkodhatsz egy másik háziállaton.
köszönöm az együttérzésedet. vannak másik cicáim is, de
azok sem fiatalok. 16 és 8 évesek, sajnos a búcsúra fel kellene készülni, de mégis nagyon szíven üti az embert, hogy a szeretett állatkája nincs már.
még ma is 3 adag ennivalót készítettem....:(((
üdv.
Az én elment állataim itt pihennek. Én is nemrég búcsúztam el a 17 éves cicámtól. Nagyon sokszor felmegyek erre az oldalra.
nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!