Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Segitenétek meggyászolni a cicám?

Segitenétek meggyászolni a cicám?

Figyelt kérdés

ma meghalt a 18 éves Boriszkám:((( tudtam, hogy egyszer el fog menni, de nagyon nagyon fáj.

kéthetes volt, amikor kiválasztottam az alomból, 8 hetes, amikor elhoztuk,az életem része volt.

nagyon fáj a lelkem:(((

2011. aug. 27. 16:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Együttérzek Veled. Nekem tavaly januárban kellett elaltatni a 16 éves thai-omat, mert leállt a májműködése. Pár napig próbálkozott az állatorvos, injekciózta, de utólag rájöttem, időt hagyott az elbúcsúzásra. Utolsó éjszaka már kómában volt, végig virrasztottam vele. Nem voltak fájdalmai. Alattunk van egy völgyes-fás hely, ott temettük el. Akkor azt hittem, sokáig nem lesz másik, de pár hét múlva gazdit kerestek egy, a télbe, hóba kidobott cicának, őt elhoztuk.
2011. aug. 27. 23:27
 12/16 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek az együttérzését és a válaszokat.nagyon nehéz napom volt tegnap és éjszaka sem tudtam aludni. tudom, nem illik emberhez hasonlítani az állatokat, de belegondoltam, hogy 18 év alatt megszül, felnevel, akár útjára is bocsát az ember egy gyermeket...

szerencsére sok a fénykép róla, és a férjem is nagyon együttérző velem.

a teraszról rálátok az én kedves cicám nyughelyére, amire

ma veszek virágot, aztán azt hiszem valami örökzölddel ültetem be, abban tovább él emléke...

mégegyszer nagyon köszönöm a sok vigasztaló választ.

üdv-cicás-

2011. aug. 28. 08:02
 13/16 anonim válasza:

Biztos nagyon rossz most neked, de gondolj arra a sovány vígaszra, hogy olyan sokáig együtt lehettetek, és hogy olyan szép sokáig élt.

Tudom, ettől függetlenül ugyanúgy fog fájni, de azért kitartás. Majd ha sikerült elgyászolnod néhány hónap, vagy attól függ, talán egy év múlva gondolkodhatsz egy másik háziállaton.

2011. aug. 28. 10:16
 14/16 A kérdező kommentje:

köszönöm az együttérzésedet. vannak másik cicáim is, de

azok sem fiatalok. 16 és 8 évesek, sajnos a búcsúra fel kellene készülni, de mégis nagyon szíven üti az embert, hogy a szeretett állatkája nincs már.

még ma is 3 adag ennivalót készítettem....:(((

üdv.

2011. aug. 28. 12:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Az én elment állataim itt pihennek. Én is nemrég búcsúztam el a 17 éves cicámtól. Nagyon sokszor felmegyek erre az oldalra.

[link]

2011. aug. 28. 15:26
 16/16 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél.

üdv.

2011. aug. 28. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!