Nyuszi wc. Segitenetek?
Ha nincs WC, az sem baj. Én elrontottam őket azzal, hogy az egész ketrecet beszórtam forgáccsal. Amikor olvastam, hogy nem szükséges, felhagytam vele és vettem nekik WC-t, és csak abba tettem forgácsot. Háááát, máshova is ment a pisi, meg a kaki és rossz nézni, ahogy a saját pisijükön csúszkálnak, szóval újra beszórtam forgáccsal, de a WC-t is benthagytam. Ugyan elvégezték benne a dolgukat, de közben azt hitték, hogy az csak egy játék. Eész éjjel azt dobálták, pedig rögzítve volt.
Ekkor meguntam az egészet és kivettem. Azóta abban tárolom a szénászsákot a ketrec tetjén, hogy ne tudják behúzni a rácson. Ha másra nem is - hát erre jó.
Koszi a valaszokat!:))
Beraktam ma neki azota nem lattam hogy oda vegezne a dolgat de korulotte siincs kaki vagy pisi ugyhogy valoszinu oda jar:))
de azota abba fekszik o.O nemertem mert csinalja de nagyon edes:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!