Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Segitenétek nevet adni?

Segitenétek nevet adni?

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy aranyhörit és még nem tudtam eldönteni, hogy mi legyen a neve. Eléggé félénk szegényke. Nem tudom, hogy fiu-e vagy lány, mert amikor ki akartam venni olyat beleharapott az ujjamba, hogy a kötözőn is átszivárgott a vér :D De egyébként nagyon aranyos. Szürke szinű és van benne 2kis fehér folt. Ti milyen nevet adnátok neki ezen tulajdonságok alapján?
2011. febr. 8. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

az enyém neve Hörbencs, de lány :D és arany fehér színű. Mi nem kinézet alapján adtunk neki

Lehetne tulajdonságok alapján is:) ha első benyomásod róla a szerény, lehet szerényke, vagy hasonló. de ha harapós, hárpi. Vagy ketteske :D:Dxd lehetne picúr is, vagy kalamajka. ha már most gond van vele. persze nem rossz értelemben. az enyém még mindig harapós kicsit, és szaladgál ha kézbe veszem. simogatni is csak úgy lehet, mert folyton mászkál. Sok sikert a neveléséhez! :)

2011. febr. 8. 18:19
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekünk két törpehörcsögünk van.Mint utólag kiderült mindkettő lány:Dönci és Bendegúz :)
2011. febr. 8. 18:25
 3/13 anonim ***** válasza:

Anya mindig úgy becézte a hörimet, hogy "Firga":D

Én konkrétan nem adtam neki nevet, de mindig Höre néven szóltam hozzá

2011. febr. 8. 18:27
 4/13 anonim válasza:
Cipra. Aztán ha fiú, ebből lehet Ciprián.
2011. febr. 8. 18:30
 5/13 anonim ***** válasza:
Guszti,Bendegúz,Lilike,Höri... stb :D
2011. febr. 8. 18:35
 6/13 anonim válasza:
vagy Xéna vagy Hercules:DD
2011. febr. 8. 18:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Pötyi, Milka
 8/13 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy ilyen nagy elálló fülei vannak :D
 9/13 anonim ***** válasza:

Ja, volt másik hörcsögöm is, az ő neve pl Pocok volt.

én vagyok a Bendegúzos

2011. febr. 8. 19:06
 10/13 anonim ***** válasza:
A fülek alapján lehetne Yoda. xD Vagy lehet Szotyi, mert szürke.Vagy lehet Derce, Lili, Pihe, Ropi, Szuszi, Maca, Maszat, Derby, Sziszi, Csicsa, és még annyi vicces nevet lehet nekik adni. :D Nekem van egy törpehörim, neki pl. Repce a neve. :D
2011. febr. 8. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!