Hörcsögöt szeretnék venni! Segitenétek?
Azt szeretném tudni, h:
1. Mennyibe kerül a hörcsög?
2. Mennyibe kerül a ketrec, és a belevalók?
3. Ez összesen mennyibe jönne kb. ki?
Nagyon sokba? :/
Előre is köszönöm a válaszokat!! =D =*
Egy hörcsög ára kb. 900-2000-ig van (attól függ milyen fajta)
Nem muszály neked venni ketrecet, elég 1terrárium is. A terráriumnak az állatosboltokba 100-150Ft-ig van literje. Egy hörcsögnek kb. 15-20literes terrárium kell. 15x100-150Ft-ig
A terráriumba kell egy önitató, és egy etető -- ezek a kellékek megvannak kb. 1500Ft-ból
És a hörcsöglabda árát nem tudom pontosan kb. 500-1000-Ftig terjedhet ki az ára.
Összesen ez: kb. 5000-5500 Ft
( De ebbe az árba még benne van a höri is, és minden tartozéka (ketrec,önitató,etető,labda)
Remélem segitettem. Henrik =)
Hol laksz?
Én nekem van egy csomó hörcsögöm.
Arany hörcsög, törpe hörcsög.
Tőlem vihetsz el amennyit akarsz. ( A legjobb az, hogy ha akváriumba tartod a törpe höriket, és a kis arany hörcsögöket. )
Kellenek :
Forgács : Ára : 500 - 600 ft ( 1 hónapra )
Táplálék : Ára : 500 - 600 ft ||
Szerintem nem kell venned!! Azért mert adhatsz be nekik :
Zöldségeket ; gyümölcsöket!!
TILOS nekik adni krumplit vagy egyéb zsíros ételeket, illetve több hetes rohadt zöldséget ; gyümölcsöt.
--------------------------------------------------
Ahogy én csinálom :
1)
Jót tesz nekik ha naponta kirakod a fűbe szaladgálni.
Akkor a hörcsögök nem bírnak gyorsan futni, és nem szöknek meg. ( FONTOS : ne veszítsd szem elől! )
2)
Naponta simogasd meg, hogy ha megszülte a gyermekeit, akkor utána ha benyúlsz ne harapjon meg. ( Kocánál )
( Nekem volt már ilyen élményem a barátomnál! Nyúltam volna be a hörcsöghöz, hogy simogassam meg, és úgy megharapott hogy a mutató ujjam fele vérbe állt. )
3)
Ha a kani hörcsög megcsinálta a kocát, akkor NAGYON FONTOS , hogy szétszedd őket!
( Azért mert mindig össze fognak verekedni, és a koca megölheti a kanit. És ha megszült, akkor a kani megöli a gyermekeket. Arany hörcsögöknél van így. )
További infót a MSN : beargrylls0@index.hu mondok el.
Előszőr is a ketrec az 8000-13000, a terrárium 20000, bele való cucok 3000, kaja 1000/hó,az állat 600 max 2000.
Én nekem van 3 szibéria aranyom van de tenyésztek is.
A ketrec minimum paraméterei h.50 sz.25 m 20 cm
Kedves BociKing!
Nem szibériai aranynak hívják őket hanem szíriai aranyhörcsögnek!
A másik dolog, tenyészted is! Akkor tudnod kéne hogy nem tartunk aranyhörcsögöt ilyen kis méretű ketrecben!!
Én nem tenyésztem őket hanem úgy vettem meg az állatkereskedésből hogy lefialt!
Jelenleg egyébként 6 aranyhörcsögöm van és mindegyik természetesen külön ketrecben.
A minimum nekik 70 cm hosszú és 45 cm széles otthon!!! Ez a minimum!!
Melesleg ha tudnád akkor minimum ekkora kell 1 db!
Figyelj én 3 tartok egy 130×60×45 ketrecben szoval csak tudom,
(Ja már létezik vadon szibériai is melesleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!