Mért nem hagyja a macskám, hogy megsimogassuk?
Előző kommentezőnek:ilyen "válasz"miatt kár volt koptatnod a bill.-zeted...
Válaszom:vagy az anyukája tanította meg rá,hogy kerülje,amennyire lehet az embereket(bármilyen hihetetlenül hangzik,de így van,megtanítják,ha a mama már rossz tapasztalatokat gyűjtött),vagy egész egyszerűen nem szoktattátok kézhez időben.
Mennyi idős volt,mikor hozzátok került?
A mi talált cicánk a terhessége alatt csak nekem engedte, hogy megsimogassam (talán mert csak én adtam neki enni, és nem rugdostam, hogyha bejött a szobába).
Az első alomból az egyik cica (Pötyi) az totál idióta macsesz lett, mert mindig megkarmolt engem kiskorába (el is ajándékoztuk) :D
Azért mondom, hogy nem volt normális, mert a macskák megérzik, hogy allergiás vagyok a harapásukra, a karmolásukra és a szőrükre... :D
Nem tudom, hogy miért nem lehet utálni a macskákat, hiszen eltérő egyedek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, akárcsak az emberek. De attól mg nem kéne az ilyen hozzászólásokat lenullázni, inkább "félhasznosakat" adjatok érte... :)
Mert ha én azt írom, hogy nem szeretem a tejeskávét, akkor minden tejeskávé fan lenulláz? Hát milyen világban élünk???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!