Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek a bolhás cicámra?...

Mit tegyek a bolhás cicámra? CSAK HÁZI PRAKTIKÁK ÉRDEKELNÉNEK!

Figyelt kérdés
Bolhás a macskám be szeretném engedni a házba, mert nagyon kötődik hozzám, de bolhás és így nem tudom! Nem tudtok valami HÁZI praktikát ellenük? :(((
2011. aug. 19. 21:52
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

Figyelj, engem provokálhatsz, nem leszek ideges. :D

Egy internetes oldal miatt nem szoktam idegbeteg lenni.

Igen, látszik is hogy pesti vagy... :SSS

A macskámmal foglalkozok nyugi, de mivel holnap nyit pl. a Tesco így akkor megyek bolhairtóért..

2011. aug. 20. 20:29
 32/47 anonim ***** válasza:
Komolyan folytatjátok ezt, ahelyett hogy a cicával törődnétek??? Mert ha igen, akkor szerintem mindkettőtökre igaz minden sértés... a cica a lényeg nem a vita,és nem a büszkeség!!!
2011. aug. 21. 03:37
 33/47 anonim ***** válasza:

Kérdező! A széllel szembe nem érdemes pi.álnod!

Házi praktika kell? Tedd a macskád a mosó gépbe, és hogy ne legyen csurom víz a végén ne felesd el ki centrizni!

A többi halandzsád a tubusról: BLABLABLA........

Amúgy jót mulattam rajtad! :-D :-D

2011. aug. 21. 09:13
 34/47 A kérdező kommentje:

Nem érdekel mit mondasz, ha ilyen szűklátókörű vagy hogy nem hiszed, hogy tubusban is árulják, menjél el a boltba oszt meglátod. -.-"

Amúgy utolsó előtti: Igazad van, de nem bír leállni!

2011. aug. 21. 11:17
 35/47 anonim ***** válasza:
tubusban bolhaírtó..XDD vagy nem tudod mi az a tubus vagy kamuzol:D ha kezelted volna nem lett volna bolhás. :D kamus.
2011. aug. 21. 12:44
 36/47 A kérdező kommentje:

Ha ilyen buta vagy, legalább ne reklámozd! -.-"

Úristenn.... ez nem 100-as sztem neked még 1macskád sem volt életedben...pfff ilyet nem tudni.......

2011. aug. 21. 12:47
 37/47 anonim ***** válasza:

Figyeljetek, lényeg a lényeg. A kérdező, hiába veri itt a tamtam-ot, akkor is kamuzik. legalább is az a rész hazugság, hogy ő rendszeresen bolhátlanítja a macskáját. Ha így teszel most mégis miért bolhás a macska?? Na???

Érdekes a mi cicáink sosem bolhásak, hogy miért? mert mi tényleg kezeljük őket. Megkapják a nyakszirtjükbe a kis cseppentőt, ha letelik a pár hónap ( ameddig elvileg hat a cseppentő) kapják a következő adagot.

És ez megy felváltva a bolha nyakörvvel.

Kölyök koruk óta nem voltak bolhásak, csak akkor mikor kaptuk őket, de rögtön kezeltük őket, azóta bolhát nem láttunk.

Szóval, ha te rendesek kezeled a macskád, akkor az nem bolhás, de most mégis az, tehát? Nem kezeled úgy, mint ahogyan itt most alpári neveletlen bunkó stílusban előadod..... ennyi, PONT!

2011. aug. 21. 16:01
 38/47 anonim ***** válasza:

-rendesek

+rendesen

2011. aug. 21. 16:14
 39/47 anonim ***** válasza:
37%
kérdező te egy buta szerencsétlen ember vagy. a macskád nem lenne bolhás ha kezelted volna. olyan bénán kamuzol,hogy rettenetesen szánalmas..x'D
2011. aug. 21. 19:08
 40/47 anonim ***** válasza:
37%
Mese a tubusról, és a bolhás macskáról...... :-D
2011. aug. 21. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!