Mit tegyek a bolhás cicámra? CSAK HÁZI PRAKTIKÁK ÉRDEKELNÉNEK!
Figyelj, engem provokálhatsz, nem leszek ideges. :D
Egy internetes oldal miatt nem szoktam idegbeteg lenni.
Igen, látszik is hogy pesti vagy... :SSS
A macskámmal foglalkozok nyugi, de mivel holnap nyit pl. a Tesco így akkor megyek bolhairtóért..
Kérdező! A széllel szembe nem érdemes pi.álnod!
Házi praktika kell? Tedd a macskád a mosó gépbe, és hogy ne legyen csurom víz a végén ne felesd el ki centrizni!
A többi halandzsád a tubusról: BLABLABLA........
Amúgy jót mulattam rajtad! :-D :-D
Nem érdekel mit mondasz, ha ilyen szűklátókörű vagy hogy nem hiszed, hogy tubusban is árulják, menjél el a boltba oszt meglátod. -.-"
Amúgy utolsó előtti: Igazad van, de nem bír leállni!
Ha ilyen buta vagy, legalább ne reklámozd! -.-"
Úristenn.... ez nem 100-as sztem neked még 1macskád sem volt életedben...pfff ilyet nem tudni.......
Figyeljetek, lényeg a lényeg. A kérdező, hiába veri itt a tamtam-ot, akkor is kamuzik. legalább is az a rész hazugság, hogy ő rendszeresen bolhátlanítja a macskáját. Ha így teszel most mégis miért bolhás a macska?? Na???
Érdekes a mi cicáink sosem bolhásak, hogy miért? mert mi tényleg kezeljük őket. Megkapják a nyakszirtjükbe a kis cseppentőt, ha letelik a pár hónap ( ameddig elvileg hat a cseppentő) kapják a következő adagot.
És ez megy felváltva a bolha nyakörvvel.
Kölyök koruk óta nem voltak bolhásak, csak akkor mikor kaptuk őket, de rögtön kezeltük őket, azóta bolhát nem láttunk.
Szóval, ha te rendesek kezeled a macskád, akkor az nem bolhás, de most mégis az, tehát? Nem kezeled úgy, mint ahogyan itt most alpári neveletlen bunkó stílusban előadod..... ennyi, PONT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!