Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek a bolhás cicámra?...

Mit tegyek a bolhás cicámra? CSAK HÁZI PRAKTIKÁK ÉRDEKELNÉNEK!

Figyelt kérdés
Bolhás a macskám be szeretném engedni a házba, mert nagyon kötődik hozzám, de bolhás és így nem tudom! Nem tudtok valami HÁZI praktikát ellenük? :(((
2011. aug. 19. 21:52
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
aha.....
2011. aug. 19. 22:49
 12/47 anonim ***** válasza:

Mi vaaaan?

Most volt nálatok bolha írtó vagy nem? Jézusom össze-vissza beszélsz.

Amúgy ha ha vízbe nyomod a macskát, a bolhái jól szét fognak ugrálni, és lehet a macska is megfázik így éjjel. A bolhák igen ellenállóak, van amelyik órákig bírja víz alatt is......

De te tudod.

2011. aug. 19. 22:51
 13/47 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs hatásos házi praktika, de holnap is lesz ügyeletes gyógyszertár, néha tudnak olyat a patikusok, amiket lehet alkalmazni állatokon is.
2011. aug. 19. 23:27
 14/47 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Aki nem hiszi el, le van sz*rva. Ennyi!

Nem beszélek össze vissza, volt nálunk de kifogyott és ma vettem észre hogy nincs ennyi! Ha ezt nehéz fölfogni ott már bajok vannak!

2011. aug. 19. 23:38
 15/47 anonim válasza:
Túl agresszív vagy kedves kérdező! Lehet, hogy mégiscsak spórolni akarsz? Egyébként 2 nap alatt nem fog elbolhásítani téged..
2011. aug. 19. 23:42
 16/47 anonim ***** válasza:

:-O

Ne tegyél rá semmi vegyszert! Bőrön kersztül simán lemérgezed a macskád! Pont nem régiben hoztak a rendelőbe ilyen manyekot. Nem tudom mivel fürdették le ami bolha írtó szer. Nem sampon volt. A macskát mérgezési tünetekkel hozták be. Túl későn! Az infúzió alatt meghalt!

A sima víz nem fog semmi használni, de még a samponos fürdetés se. Vasárnap van olyan állatorvos aki rendel, de ha nem legkésőbb hétfőn tudsz venni bolha ellen cseppet, amit súlyra adnak. Az megöli az összes bolhát, és még stressznek se kell kitenned a szerencsétlent.

2011. aug. 19. 23:45
 17/47 anonim válasza:
Öcsém...miféle emberek vannak. Már belezavarodott a sok hazugságába. Tudod mit drága? Tedd fel legközelebb azt a kérdést, "Hogyan etessem a macskám mindenféle anyagi ráfordítás nélkül?" Jó éjt!22/F
2011. aug. 19. 23:50
 18/47 anonim ***** válasza:

Én is így szoktam utólag magyarázkodni.

Persze eléggé átlátszó. :-D :-D

2011. aug. 19. 23:52
 19/47 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:50

És az utolsónak is szól!

Nem zavarodtam bele semmibe, mivel nem hazudok! Ha ennyire fogyatékosok egyesek a szövegértés terén, arra már tényleg nem tudok mit mondani! OLVASSÁTOK VISSZA HA NEM MEGY MÁSKÉPP.... ááá te jó ég ilyen emberek kerülnek fel a világhálóra, jesszusom..

Nem vagyok agresszív, ahogy azt valaki írta csak nem szeretem, amikor csak úgy elkezdik ócsárolni az embert a nagy okosok akiknek semmi tudásuk nincs, főleg az adott témához! Azt hiszik tudnak valamit, pedig nagyon buták!

Köszönöm azoknak akik normálisan tudtak válaszolni, eme egyszerű kérdésre!(bár néhányótoknak ez is fejtörést okozott (N) )

2011. aug. 20. 01:09
 20/47 anonim ***** válasza:
Ecetes vízzel fürdesd meg. Én a kutyámat ezzel szoktam és mindent kiírt! 1 hétig a kullancs se megy bele. Mikor jó alaposan lemostad az ecetet akkor egy kis vanílliacukros vízzel is mosd át hogy jó illata legyen.
2011. aug. 20. 10:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!