Mit tegyek a bolhás cicámra? CSAK HÁZI PRAKTIKÁK
ÉRDEKELNÉNEK!
Ki a buta és kinek nincs tudása? Megmondták feketén-fehéren hogy bolhairtó szer kell a macskának mert házi praktikákkal nem lehet belőle kiírtani, ezen mit nem lehet felfogni? A te mesédet meg senki nem fogja bevenni a kifogyott "tubus" bolhairtóról (mert amúgy ne tubusban van). Ha eddig rendszeresen bolhátlanítottátok volna akkor most nem lenne a macska olyan bolhás hogy nem lehet beengedni a házba. És azon ahogy felkaptad a vizet és támadtál neki mindenkinek egyértelműen látszik hogy hantázol, azok viselkednek így akik lebuknak a hazugsággal. Nem tudom miért gondoltad hogy mindenki olyan hülye hogy beveszi a szöveget...
2011. aug. 20. 10:32
22/47 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Na idefigyeljél, Te NEM osztod itt senkinek az észt!
Ez egy olyan, oldal (felvilágosítalak, hamár egyedül képtelen vagy felfogni) ahol kérdésekre szoktak válaszolni, nem pedig veszekedni. Rohadtul nem érdekel, mit gondolsz értsd már meg!!!! Te vagy a buta fogd fel! Én senkinek sem hazudtam éppen ezért nem bonyolodtam bele SEMMIBE! Ha neked olyan súlyos hiányosságaid vannak, hogy képtelen vagy összerakni és megérteni az olvasott szöveget, az a Te bajod és a Te tudásodat tükrözi! Ne másra vetítsd ki tudatlanságod! DE IGEN, TUBUSBAN volt a bolhairtó, nem szólhatsz bele olyan dolgokba amiket nem tudsz...öcsém, milyen pofátlan emberek vannak b+ azt hiszik nekik mindent lehet csak nehogy aztán valaki jól észhez térítse őket a viselkedésük miatt....pedig 1-2-re ráférne MÁR!!! Idióta gyerek, komolyan mondom...
Hú de kinyitod az ember zsebében a bicskát, de nem baj, minél pipább vagy annál átlátszóbb is, remélem fölrobbansz mérgedben, ilyen emberekre úgysincs szükség csak fogyasztják a levegőt. Szerinted mindenki tudatlan és buta rajtad kívül. Ja és nem vagyok az öcséd, nő vagyok szóval válogasd meg a szavaidat. És nem te szabod meg mit válaszoljak ide, azt írhatok amit akarok, szabadon nyilváníthatok véleményt, főleg hogy te írtad ki a kérdést. Ahelyett hogy itt írogatsz ilyen minősíthetetlen bumburnyák stílusban inkább emelted volna fel a valagad és mentél volna el egy ügyeletes orvoshoz aki adott volna neked bolhaírtószert.
2011. aug. 20. 11:30
24/47 A kérdező kommentje:
Ez egy idióta!
Nagyon tévedsz ha azt hiszed, hogy azt írkálhatsz amiket akarsz! A-a nem így van.
Istenem, látszik te sem voltál még elégséges sem szövegértésből. Nem téged öcsémeztelek le, te pihent agyú, ez csak amolyan mondás, de látom a magyar nyelvben sem vagy otthon. -.-" Atya ég ilyen embereket!
Ja és nem vagyok ideges, csak szeretnéd! Magasról lenézlek, sajnállak és nem vagyok hajlandó lesüllyedni a TE szintedre!
:):) Még jó hogy nem vagy ideges.:) Felőlem sajnálhatsz engem nyugodtan, az én macskáim rendben vannak, te nem gondoskodsz a tiédről, és végülis erről szól az egész, nem a személyeskedésről és a válaszadók sértegetéséről. Mert ebben a stílusban nem beszélünk emberekkel amibe te beszélsz, pláne ha segítséget szeretnél kapni. Ezek után azt mondom fordulj fel, old meg a gondodat ahogy tudod. És még mindig nem vágom mi alapján nevezel engem értetlennek. Nagyon is felfogtam amit írtál, csak nem hiszem el, ez nagy különbség. Ja és mifelénk az "öcsém" nem egy mondás, hanem parasztkodás. Ennyit erről.
2011. aug. 20. 13:20
Ja és miért ne írhatnék amit akarok? Látod hogy azt írok, még ha te meg is pukkansz. Ez egy nyilvános fórum ahol mindenki szabadon kifejtheti a meglátását. Az én meglátásom hogy te egy hanyag, felelőtlen hazug kis suttyó vagy aki nem törődik az állatával és vad idegeneket sérteget.
2011. aug. 20. 13:23
Szerintem abba kéne hagyni ezt az értelmetlen veszekedést, arról hogy melyikőtök az értelmetlen, és a cica érdekét nézni. Szerintem sem jó a házi praktika, egy sem, az emberi készítményeket még ha patikus mondja, akkor sem szabad kipróbálni állaton, én ecetes víztől is tartózkodnék. A helyedben elvinném állatorvoshoz, ügyelet van, ott egyből kezelik és tudnak is adni otthonra bolhairtót. Nekem ez a mutatvány összvisz 500 Ft-ba került de hát ezt állatorvosa váltogatja.
2011. aug. 20. 16:40
28/47 A kérdező kommentje:
Nem, én nem vagyok ideges csak szeretnéd, áhh tiszta számalom! Ja és az előbb vallottad be, hogy nem normális válaszokat adsz, hanem csak azért jársz az oldalra, hogy másokat oltogassál. Szánalom, ja persze neked sztem macskád sincs, szegény egy ilyen ember mellett inkább belefullasztja magát a vízbe minthogy téged elviseljen.
Látom lenézed a parasztokat, biztos te egy pesti kis.. vagy, csakhogy tudd nélkülük nem lenne mit zabálnod, idióta!
"te egy hanyag, felelőtlen hazug kis suttyó vagy" - JA ÉS MÉG ÉN SÉRTEGETEK MÁSOKAT, PERSZE EZT PONT TE ÍRTAD!
És nem tudod még mindig értelmezni a mondatokat áhh...de gáz vagy már...
Nem én kezdtem, te kezdted rá a fröcsögést miután nem olyan válaszokat kaptál amiket szerettél volna. Én ennyi intelligens megnyilvánulásból le tudtam szűrni milyen iq betyár vagy. Igen, pesti vagyok és van két macskám, oltva, ivartalanítva, féregtelenítve vannak és még véletlenül se kell házi barkácsolással kiirtanom belőlük a bolhákat hogy bejöhessenek, nálunk más az állattartási kultúra. Amúgy meg miért velem foglalkozol hogy én milyen sz*r szánalmas idióta vagyok aki meri kritizálni a cselekedeteidet? Miért nem a macskáddal törődsz, elvégre is ezért tetted fel a kérdést, nem? Hányan írták le már hogy NINCS házipraktika, bolhairtó szer kell neki függetlenül a hadoválástól hogy volt-e, kifogyott-e, blabla. Számold össze hányan írták ezt. Ha ezek után sem fogod agyilag akkor nem hiszem hogy minket kéne degradálnod szövegértésből.
2011. aug. 20. 17:56
Mutass már rá egyébként hogy hol vallottam be hogy nem normális válaszokat adok? Azt mondtam azt írok amit akarok, ami az igazság és nem azt amit egyesek hallani akarnak. Ha azt írtam volna hogy jól van fiam, mosd le a macskát domestossal a bolhák ellen akkor jó válaszoló lennék? Neked biztos, de nem a macskának. Ha válaszolok mindig csak őszintén írok. Nem szoktam az ilyenekkel leállni mint te de a stílusoddal igen csak kiverted a biztosítékot ezért provokállak egy kicsit, had legyél még mérgesebb. Igen azt bevallom hogy téged most már csak direkt szivatlak "öcsém". Na legalább tanultam is egy jó mondást tőled, a magadfajtákra lehet alkalmazni.:)
2011. aug. 20. 18:01
Kapcsolódó kérdések: