Etet valaki nyers hússal?
Köszi! Ennek az oldal tanulmányozása során merült föl bennem, hogy vennék ilyesmit:)
Régebben 1-2 hozzászólónak volt 1-2 egyszerűbb receptje.
Amivel kezdenék. Az enyémeknek egyébként nem újdonság a nyers hús. Csak én egyszerre egy fajtát adtam nekik és kész. Máskor meg konzervet, szárazat.
Most kezdenék egy kicsit tudatosabban bánni a nyers hússal:)
az enyém imádja a darált marhát, pulykaherét, csirkemájat
mindent! és van hogy kilóra olcsóbb mint a macskakaja ami nem elhanyagolható
Egyértelmű, hogy kell neki a nyershús, a macska ragadozó és a természetben vadászik, nem pedig kirakott száraztápokon él:)
Mi 30 évvel ezelőtt is nyers hússal etettünk, nem is voltak konzervek és nem voltak elhízott macskáink sem.
Csak most egy kicsit magasabb szinten szeretném összeállítani neki az étrendet, ezért gyűjtöm az infót:)
Az én cicám is nagyon szerette a nyers húsokat, kapott mindenfélét, egyiktől se volt beteg. És tényleg olcsóbbra jön ki, ha veszel pár csirkemájat meg szárnyat a hentesnél, mint a konzerv. És szerintem egészségesebb is.
Amúgy ha mondjuk halat adtok neki (pl rántotthal volt az ebéd, és maradt belőle), akkor a szálkákat kiveszitek belőle? Én mindig kiveszem, pedig elvileg a macsesznak nem okoz gondot a szálka, de mégis félek, hogy megakad a torkán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!