Mennyire veszélyes ha a Pitbullt nyers hússal etetem?
látom mindenki szakértő:)
A disznó és vadhúsokban előfordulhatnak férgek amik nem annyira előnyösek, ezért szokták megfőzni.
Fertőzést nem igazán kaphat nyers hústól, és a férgeken kívül más baja nem lesz.
Ha az a kérdées, hogy vadabb lesz e tőle akkor a válsz NEM.
Én úgy tudom, hogy fertőzést kaphatnak a nyers hústól a kutyák, de ez mindegyikre vonatkozik.
Hogy ettől „veszélyesebb” lesz-e, azt nem tudom, de nem hinném, hiszen nem ejtette el az állatot.
Nálunk a téren volt egy spániel, aki kölyökkorában elkapott egy galambot, és rákapott az „ízére”. Nehezen lehetett leszoktatni róla.
Mindenkinek a maga döntése, hogy mennyire tekinti "veszélyesnek" a nyers húst. Én minden megfőzök a kutyának, semmiből sem áll feltenni a gázra. Biztos ami biztos.
Férget, salmonollát (ellenállóbb ezzel a baktériummal szemben, mint az ember, de ő is meg tud betegedni) elkaphat például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!