Mennyire veszélyes ha a Pitbullt nyers hússal etetem?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 18:17
11/15 anonim válasza:
A disznót és a vad húst mindenféleképp meg kell főzni , olyan betegséget kaphat el a kutya amibe elpusztul.A többi húsra már hallottam minden félét , én megfőzök neki minden húsfélét biztos ami biztos.
12/15 anonim válasza:
Ez most mire kérdés? Hogy megvadul, vadállattá válik, vagy vámpírrá, vagy hogy általában a kutyát lehet e vele etetni? Mert akkor tökéletesen lényegtelen volt kiírni hogy milyen fajta, ha meg az előbbiekre kérdeztél, elég itelligens lehetsz hogy ilyesmi felmerült benned.
13/15 anonim válasza:
A nyers disznó hústól/csonttól/bőrtől álveszettséget kaphat ami halálos rá. Ugyan olyan tünetei vannak mint a veszettségnek azzal a különbséggel hogy emberre nem veszélyes, állatorvostól tudom. Én is mindent megfőzök. Nagy ritkán a csirke bőrét szokta nyersen megkapni.
14/15 anonim válasza:
Egyébként honnan van Pitbullod? Tudtad hogy MO-n nem lehet tartani? Állítólag törvény tartja ezt a fajta tartását, több ismerőstől is hallottam már...
15/15 anonim válasza:
Akkor rosszul tájékoztattak az ismerőseid.Elég,ha megnézed az expressz.hu oldalt,tele van eladó pitbullal,a fajtát is megnevezik.A "pitbull-törvény"néven elhíresült baromságot nemrég visszavonták,szabadon lehet tartani,tenyészteni a fajtát.
A kutyaviadal természetesen továbbra is bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!