A kutyára veszélyes a macskaszőr vagy esetleg valami ártalmas lehet a kutyára?
Figyelt kérdés
ha a táljából iszik, vagy közelébe kerül stb...2011. szept. 5. 10:14
1/7 anonim válasza:
A kutyára maga a macska veszélyes, föképp ha ilyen bugyuta: http://www.youtube.com/watch?v=RE4JbrwXp6w
2/7 A kérdező kommentje:
óhh...jót nevettem a videón..de.. nem erre a válaszra számítottam... az érdekelne hogy betegségeket okoz-e a kutyának...fertőzést stb :)
2011. szept. 5. 10:19
3/7 anonim válasza:
Ha a macska gondozott,oltott (ahogy a kutya is) akkor természetesen nem okozhat semmi fertőzést. az én hatalmas kutyáim is együtt alszanak a macskával.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor csak nem azért hányt a kutyám 2 napig, 1ső nap 2szer, második nap1szer. de már nem vagyis remélem nem fog....
2011. szept. 5. 10:28
5/7 anonim válasza:
Most így hirtelen a veszettségen kívül más betegség nem jut eszembe, amit a kutya és a macska egymástól elkaphatnának.
6/7 Akiteki válasza:
CSak akkor ártalmas, ha a macskával együtt megakad a torkán. De az a macskára nézve is erősen káros. :)))
A macskaszőrtől semmi baja nem lesz, a saját szőrét is lenyeli a kutya. Vannak betegségek, amiket elkaphatnak egymástól, de két egészséges, rendszeresen oltott állat nem fertőzi meg egymást. Az én cicám néhány napos koruktól már odamehet a kutyakölykökhöz.
A kutyák könnyen hánynak, akár csak egy kis füvet eszik (és nem azért mert rossz a gyomra, hanem mert ízlik neki), vagy hirtelen falta be a vacsiját. Ha magától elmúlt, és csak 1-2 hányás volt egy nap, az nem vészes.
7/7 A kérdező kommentje:
igen magától elmúlt... :)
2011. szept. 7. 01:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!