Ártalmas lehet kölyökkutyára egy kis kavics?
Az első vagyok. Második, ezt miért írtad, hogy ÉTVÁGYTALAN?
Hisz írja a kérdező, hogy a növényektől kezdve mindent képes megenni. Te ezt már nem olvastad? Mert ez nekem egyáltalán nem étvágytalanságra utal, inkább valami a gyomrával nincs rendben.
Nem étvágytalan egyáltalán. Megeszi a tápját is, de minden mást is. Tanítom már neki a "nem szabadot", szóval ha leveleket, virágokat szed ki és eszik meg akkor rászólok. De van olyan is hogy csak megrágcsálja őket és kiköpi. De nem lehetek mellette a nap minden percében, ezért lenne jó ha megtanulná mit szabad és mit nem. A kakálással sincs gond, 3x szokott egy nap és azzal sincs semmi baj, se nem túl kemény, se nem túl lágy. Egy zabagép, és minden érdekli, mindent a szájába akar venni, de azt nem gondoltam volna hogy egy kis kavicsot is szó nélkül lenyel.
Egyébként csak nagyobb faággal szoktam vele játszani, azt nem tudja lenyelni, kavicsokkal, kövekkel nem.
A héten voltunk dokinál, szurit kapott, előtte alaposan átvizsgálta, de nem talált nála semmi problémát, azt mondta nagyon szépen fejlődik (úgy nő mint a gomba). Azt hogyan tudja egy orvos megállapítani hogy baja van a gyomrának?
Ha tudtam volna hogy még a kavicsra is bukik akkor megkérdeztem volna a dokitól hogy mit lehet ez ellen tenni. Azt hittem minden kölyökkutya oda van a rágcsálásért, a fű-megevésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!